• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

zbieżność A4 B6

Robertos 1979

Gaduła
Punktów
1
IMG_2270.JPG IMG_3860.JPG IMG_2270.JPG IMG_3860.JPG IMG_3860.JPG IMG_3860.JPG Wyświetl załącznik 30625 Wyświetl załącznik 30625 Witam. Mam A4 B6 1,9Tdi, czyli to co mają wszyscy. Byłem kiedyś na geometrii i Pan zostawił mi na pamiątkę klucz w zawieszeniu. Po jakimś miesiącu wyciągnąłem go bo coś mi hałasowało w zawiechu z tyłu. Po pewnym czasie miałem przegląd tecniczny samochodu i Pan powiedział że coś nie tak ze zbieżnością z tyłu. Pojechałem do innego warsztatu i tam ustawiający geometrię inny pan powiedział mi że nie może ustawić zbieżności z tyłu bo skończyła się regulacja. Czy to może być wina tego klucza(pamiątki)po innym ustawiaczu zawiecha. Co mam ewentualnie wymienić by wróciło to do normy. Pzdr i dzięki za odpowiedź.Robert

Ostatnia edycja:

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
3' poza parametrem na tylnej osi. Sprzęt ma około 1'-2' błędu pomiarowego, do tego dochodzi poprawność pomiaru itd. Ja osobiście bym tego nie ruszał.

Do góry Bottom