• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

zdechł blaupunkt san diego mp35

tom13

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Biały Bór
Witam. j.w. Grał cały czas, rano wsiadłem i nic. Odtwarzacz CD pstryka, radio czarne. Co to? Jak wyleczyć, da się samemu?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Witam. j.w. Grał cały czas, rano wsiadłem i nic. Odtwarzacz CD pstryka, radio czarne. Co to? Jak wyleczyć, da się samemu?
Ty tak serio z tym pytaniem? Serio myślisz, że ktoś poważny ci odpowie co to, bez odkręcenia radia i wstępnych pomiarów?

tom13

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Biały Bór
Chciało ci się tyle pisać... Nie da się po prostu, tak rozumiem.

Regaciarz

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
383
Radio wartości paczki fajek, kosz i następne ;)

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Chciało ci się tyle pisać... Nie da się po prostu, tak rozumiem.
Nie to, że się nie da. Nikt ci nie powie wprost " Wyświetlacz ci poszedł, taśma wyświetlacza, brak masy, zaśniedziałe styki, zimny lut i tak dalej" bo może być banał. Jak nie masz pojęcia nic o elektronice to nawet się nie podejmuj tego. Koszta samej diagnozy u elektronika to większe jak wartość radia.

Radio wartości paczki fajek, kosz i następne ;)
Nie no z pół wagona ( za sprawne to by kupił) ze 60 zł warte

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Gość pewnie oblazł z tym złomem wszystkie serwisy agd w swojej mieścinie, a potem z pół forów na necie i wszędzie z nadzieją, że mu to naprawią za 10 złociszy...a tu d...blada...:)

tom13

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Biały Bór
Gość nigdzie nie łaził bo na wsi serwisów nie ma, forów nie szukałem bo mi się nie chce. Czyli szrot. Dzięki za pomoc fachofcy. Poza Encore.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Gość nigdzie nie łaził bo na wsi serwisów nie ma, forów nie szukałem bo mi się nie chce. Czyli szrot. Dzięki za pomoc fachofcy. Poza Encore.
Ale, żeś zabłysłeś. Jak do dentysty idziesz z bólem zęba to na wejściu mówisz "Rwij Pani"?

Troszkę logiki, zwłaszcza z takimi bezsensownymi pytaniami. Jasne, że nikt ci przez internet diagnozy nie postawi. Po za tym mam wyrąbane twoje podziękowania a raczej jego brak, wieszać się nie będę z tego powodu. Mimo co ja pozdrawiam i śpij dobrze.

tom13

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Biały Bór
Tyle pustych słów a nikt nie napisał -odłącz od zasilania na jakiś czas-.

Do góry Bottom