• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zewnętrzna firma do gospodarowania odpadami IC

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Witam ktoś korzysta z usług Bio-Service? Współpracują z IC.

maciej86

Gaduła
Punktów
7
Kiedyś z nimi rozmawiałem drogo wychodzi i trzeba mieć dużo odpadów. Nie pamietam ile kg ale malo nie bylo wymagane. Olej i opony nie wliczają sie w odpad. Za opony placi sie ekstra. Za odpad uwazaja np szmatki albo banki, filtry i przykladowo wymagane bedzie 100kg na okres (albo pol roku albo kwartal) juz nie pamietam jak to bylo. To zobacz ile musialbys uzbierac tych baniek... Jak na owy czas przeliczylem to musial bym zrobic skladowisko smieci na placu.

matisim

Nowy
Punktów
0
Miasto
Margonin
A macie juz jakieś inne firmy, które odbieraja nie zaleznie skąd kupujemy części? Bo z tym bioservice to jakis żart, IC ma takie ceny ze w sklepie mam taniej.

Devias

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
34
Dzwoniłem do nich kilka dni temu i mieli ofertę na Śląsk taką, że minimum 500kg odpadu na 6 miesięcy i ceny mega drogie np.: 4 sztuki filtra olejowego = 1kg = ~4 zł netto, olej jest za darmo (ani oni nie płacą, a ni Ty).. wiec albo trzeba im oddać tonę oleju co roku, albo uzbierać kilka tyś filtrów olejowych i zapłacić za to 4 tyś zł netto, opony po ok. 2-5 zł netto

Do góry Bottom