• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zgubiłem kluczyk jak odpalić auto honda 29itd

Homda99

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Witam zgubiłem kluczyk do auta się dostałem zabrałem się za stacyjkę jest imobilajzer na tą chwilę odcina rozrusznik czy odcina coś jeszcze jak ominąć imo lub co wymienić komputer czytnik pewnie ten przy kierownicy i stacyjkę czy coś jeszcze bo jak sam rozrusznik odcina to jakoś bym to ominą

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Wezwac odpowiednia osobe ktora wytnie nowy grot kluczyka i dorobi transponder immo. Wyjdzie szybciej i taniej niz masakrowac stacyjke i targac komputery nie majac o tym pojecia. To wcale nie kosztuja fortuny

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Jeżeli rozwaliłeś już wkładkę w drzwiach to jesteś w plecy dodatkowe 200-300 zł.
Otwarcie awaryjne pojazdu, dorobienie kluczyka z wkładki zamka drzwi + programowanie kluczyka wyjdzie zdecydowanie taniej niż zabawy w "kabelki" rodem z filmów usa...

:D

Homda99

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Auto otworzyłem bez rozwalenia zamka a jeśli mogę spytać ile tak może kosztować taka usługa

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
Zadzwoń po ludziach którzy dorabiają kluczyki w Twojej okolicy to się dowiesz, co kraj to obyczaj.

Do góry Bottom