• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zwiedzanie fabryki BREMBO dla użytkowników forum - OKAZJA!

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Było rewelacyjnie ;) mogę się podpisać obydwoma rękami pod tym co koledzy wyżej napisali ;) ogrom fabryki robi wrażenie,produkcja od początku do końca godna podziwu,szczególnie kontrola jakości :)
Poza tym chciałbym podziękować Pani Ewie oraz całej załodze Brembo zaangażowanej w to wydarzenie za możliwość zwiedzenia fabryki oraz ciekawe szkolenie.

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Witam
Na poczatku musze napisac, ze bardzo milo bylo poznac ekipe :)
Jesli chodzi o fabryke to naprawde robota na najwywszym poziomie, precyzja, technologia etc nie rozczarowalem sie a wrecz bylem zdziwiony czestotliwoscia i iloscia przeprowadzanych badan :) Co do samego szkolenia, wolal bym sie bardziej zaglebic w caly system hamulcowy ale to w przyszlosci (mam nadzieje) bo dzis nie bylo na to czasu, a jeszcze mam kilka pytan w zanadrzu... W sumie to dopiero jak wsiadlem do samochodu pojawilo sie jeszce kilka pytan co do samej produkcji i technologii no ale coz...
Podziekowania dla Pani Ewy, Pana Marka oraz ekipy, ktora oprowadzala po fabryce :)

Krisg

Uczestnik
Punktów
5
Miasto
Sochaczew
elgrand.com.pl
Witam,
właśnie wróciłem do domu i muszę przyznać, że fabryka robi na prawdę duże wrażenie, zaskoczyła mnie przede wszystkim precyzja wykonywania tych tarcz. Poza tym oprowadzenie było bardzo dobrze zorganizowane, szczególnie, że mogliśmy z bliska zobaczyć nawet proces odlewania.
Pozdrowienia dla całej ekipy, Pani Ewy i całej załogi Brembo, która umożliwiła nam zwiedzanie tej fabryki ;)

A

autozibi

Ja również już dotarłem do domku .... Tak potwierdzam wpisy kolegów powyżej .
Firma jest jak najbardziej ok , wszystko wyszło wzorowo , bardzo dobra organizacja .
Po za tym było warto jechać nawet dla pani Ewy , ponieważ jest piękną i zgrabną kobietą .
Po za tym jest sympatyczną osobą i miło się z nią rozmawia :)
Pozdrowienia również dla pana Marka :)

A ja nadal na dworcu czekam na pociag powrotny do Szczecina, ale fajnie, ze już jestescie w domu, naprawdę fajnie...
Życzę szybkiego i bezpiecznego powrotu do domku .
Pozdrawiam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

1989marcin

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Myślenice
mam pytanko podawali na szkoleniu stronkę www. nie zapisałem a chciał bym tam wejść czy zapisał ktoś

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Właśnie wszedłem do domu, sprawdzam pocztę i lecę do roboty.
Cieszę się, że wszystkim się podróż do fabryki Brembo podobała, znaczy, że dobrze dobraliśmy ludzi :)
Ja oczywiście też jak poprzednicy dołączam się do pozytywnych opinii - warto było spędzić te 20 godzin w pociągu :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Tylko Miśka rozpoznalem na zdjęciu

marik

Gaduła
Punktów
1
Macie jakieś fotki/filmiki cokolwiek? Chętnie zobaczyłbym taką fabryczkę od środka. :)

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
niestety w fabryce obowiazuje calkowity zakaz fotografowania itd

A

autozibi

Macie jakieś fotki/filmiki cokolwiek? Chętnie zobaczyłbym taką fabryczkę od środka. :)

Tak jak wyżej kolega napisał , jest całkowity zakaz fotografowania .
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś zwiedził fabrykę lub inni chętni .
Napisz do Pani Ewy Burdzińskiej i zaproponuj ponownie zwiedzanie Brembo .
Tutaj masz e-mail : Ewa_Burdzinska@brembo.pl
Po naszej wizycie Pani Ewa i załoga Brembo była bardzo zadowolona , więc na pewno jeszcze taka okazja będzie nie raz .

marik

Gaduła
Punktów
1
Ok. Dzięki za info. Może uda się kilka osób namówić. Co prawda kawałek mam, no ale czego się nie robi dla zaspokojenia ciekawości. :)

Do góry Bottom