• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zwiedzanie fabryki BREMBO dla użytkowników forum - OKAZJA!

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Chyba nie aktualne czytaj dokładnie.

Robert e46

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gliwice
To Ty czytaj dokladnie. Autozibi podał namiary na Panią Eve z firmy Brembo i cytuje "Po naszej wizycie Pani Ewa i załoga Brembo była bardzo zadowolona , więc na pewno jeszcze taka okazja będzie nie raz". A Ja tylko zgłaszam chęć, jeśli znajdzie sie wiecej osob można sróbować.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Jeśli będzie organizowane to będzie na pewno nowa informacja, a ty jedziesz przed szereg. Twój drugi post, a już zgrywasz <ciach> wie kogo.

Usunięcie wulgaryzmu-Marlena.

A

autozibi

Jeśli będzie organizowane to będzie na pewno nowa informacja, a ty jedziesz przed szereg. Twój drugi post, a już zgrywasz <ciach> wie kogo.

Luku ale nie wiem po co się tak spinasz . Głupio się chwalić ale to ja z moim kolegom załatwiłem ten wyjazd
i wcale z forum mechaników nie było związane . Pani Ewa w e-mail -ach sama zaproponowała aby była to akcja
ogólnokrajowa i dlatego taka informacja się pojawiła właśnie na tym forum . Napisałem adres e-mail do pani Ewy
bo nie ma problemu aby jeszcze inna grupa pojechała . Jednak nie jest to takie proste , bo to nie jest muzeum i każdy
może sobie wchodzić kiedy chce . Po za tym ona sama też tam nie zarządza , ma również przełożonych i musi
się stosować do procedur tam panujących . Tak czy inaczej , jak pojawiła się informacja o możliwości zwiedzania Brembo
to był początek września , a zwiedzanie było dopiero 9 grudnia , więc sami widzicie , że to nie jest tak szybko .

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Zibi nie o to chodzi przychodzi jakiś nowy koleś Ni dzień dobry ni <ciach> . w pierwszym poście odkopuje temat i pisze że On może jechać. Żadnego info nie ma że jest znowu organizowany wyjazd ani nic.
Przepraszam ale jestem na tym forum już trochę, i nie raz był poruszany temat zupełnego braku kultury itp.
Głównie dotyczyło to tematów z kodem do radia, ale cholera jasna już człowieka może trafić jak przyjdzie taki i zaczyna od du..y strony.

WM tu nie chodzi o pojechanie kogoś, tylko o pewne zasady.

Usunięcie brzydkiego wyrażenia-Marlena.

A

autozibi

Zibi nie o to chodzi przychodzi jakiś nowy koleś Ni dzień dobry ni spier... . w pierwszym poście odkopuje temat i pisze że On może jechać. Żadnego info nie ma że jest znowu organizowany wyjazd ani nic.
Przepraszam ale jestem na tym forum już trochę, i nie raz był poruszany temat zupełnego braku kultury itp.
Głównie dotyczyło to tematów z kodem do radia, ale cholera jasna już człowieka może trafić jak przyjdzie taki i zaczyna od du..y strony.

WM tu nie chodzi o pojechanie kogoś, tylko o pewne zasady.

Tak wiem , niestety jest tu takich coraz więcej , lecą jak muchy do ........... (miodu) :p:p:p:p .
Ale my kultury juz nie nauczymy , kulturę wynosi się z domu :):):)

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Może nie nauczymy ale lekko napiętnujemy.

Robert e46

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gliwice
Z całym szacunkiem dla autozibi i WMserwis, tak jestem tu nowy i szanuje wasze odwsiadczenie na tym forum. Zarejstrowalem sie tu by zdobyć troche wiedzy i w miare możliwosci samemu wnieść i pomagać rozwiazywać problemy, był to mój pierwszy post, pierwszy raz przegladalem dogłebnie forum i ten temat akurat mnie zainteresowal. Przeczytalem go calego i to co napisal autozibi, wiec czemu mial bym nie zgłosic chceci na nastepny taki wyjazd??? A tu wyskakuje mi taki .......... że nie umiem czytać a sie udzielam. Mysle ze na tym forum najważniejsza powinna być wiedza i doświadczenie (to szanuje) a nie udowadnianie swojej pozycji w taki sposób
Aha "przychodzi jakiś nowy koleś Ni dzień dobry ni <ciach>"
Dzień Dobry mam pewne doświadczenie w grupie VAG oraz BMW z checią pomoge

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Musisz po prostu zrozumieć, że nie wchodzi się do czyjejś piaskownicy i nie orze się wszystkiego pod siebie. Skoro szanujesz to co do tej pory zbudowaliśmy, to zwyczajnie się podporządkuj. Może Luku trochę ostro to dał do zrozumienia, ale czasami inaczej zwyczajnie nie działa. Zza komputera nie widać kto siedzi po drugiej stronie.
Czasem ktoś normalny, który po prostu zachował się nietaktownie, a czasem zwykły burak, którego jak od początku się nie przytemperuje, to będzie później bruździł...
Nabierz doświadczenia, pokaż się na forum od najlepszej strony, a na pewno sporo z tego wszystkiego wyniesiesz.
A organizacja wycieczki do Brembo, to dłuuuga droga, tak jak pisał kolega AutoZibi.
A teraz po wirtualnym piwku Panowie na uspokojenie i wracamy do zajęć ;)

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Dyziek, coś lipa w tym prawym garnku u Ciebie w podpisie z wydechem. W lewym jest wybuch w wylocie, ale w prawym tylko białe tło :p

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Bo prawy to cos ala przekrój a wydech prawego garnka w tym bokserze jest po drugiej stronie :D

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
No może i prawda że trochę przesadziłem, ale tak jak koledzy napisali czasem nie idzie normalnie wytłumaczyć.
Tak więc koniec tematu.

Do góry Bottom