• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Siedze na pauzie na kawie .Moja wróciła ze sklepu i zaczyna opowiadać historyjki ze sklepu interesujące w H. Skończyła to jej mówie, że też miałem ciekawą sytuację. (żart)
Mówie jej ,że byłem na hurtowni po części, pełno ludzi a ja wszystkim oznajmiam, że moja ostatnio dziennie chce sie miętosić. Poczym wszyscy zaczeli mi bić brawo.
Tak wkur.... małżonki dawno nie widziałem

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Morgan Freeman Applause GIF by The Academy Awards

majster-d1

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Kalety
Kilka lat wstecz. Klient kupił skodę favorit, no i przeszczęśliwy przyjechał na warsztat się pochwalić. Na dzień dobry wysłuchaliśmy rozrząd do wymiany i przy okazji przegląd okresowy wykonać , bo żadnych danych nie było.
Klient bez wahania się zgodził i kazał zrobić co trzeba. Tak też zostało wykonane i autko było jak ta lala.
Z dwa miesiące go nie było, aż telefon od niego był krzykiem rozpaczy. Panie autko zgasło i zahamowało.
??????? Mówię ciekawe - zahamowało. Przytargaliśmy autko do warsztatu i szybka diagnoza nie można obrócić wałem korbowym. Bagnet w dłoń - susza, korek spustu oleju w dłoń - parę kropel wyleciało. Więc diagnoza ZATARTY!
Telefon do klienta. Ile Pan dolewał oleju, dużo brał? A klient na to - Tak jak zwykle. Więc????? Jak tak jak zwykle?
No tak jak się leje 1:20. Nie wytrzymałem :):):):):) Jak myślicie czym wcześniej jeździł? :):):):)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Kilka lat wstecz. Klient kupił skodę favorit, no i przeszczęśliwy przyjechał na warsztat się pochwalić. Na dzień dobry wysłuchaliśmy rozrząd do wymiany i przy okazji przegląd okresowy wykonać , bo żadnych danych nie było.
Klient bez wahania się zgodził i kazał zrobić co trzeba. Tak też zostało wykonane i autko było jak ta lala.
Z dwa miesiące go nie było, aż telefon od niego był krzykiem rozpaczy. Panie autko zgasło i zahamowało.
??????? Mówię ciekawe - zahamowało. Przytargaliśmy autko do warsztatu i szybka diagnoza nie można obrócić wałem korbowym. Bagnet w dłoń - susza, korek spustu oleju w dłoń - parę kropel wyleciało. Więc diagnoza ZATARTY!
Telefon do klienta. Ile Pan dolewał oleju, dużo brał? A klient na to - Tak jak zwykle. Więc????? Jak tak jak zwykle?
No tak jak się leje 1:20. Nie wytrzymałem :):):):):) Jak myślicie czym wcześniej jeździł? :):):):)
Trabi

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
W sumie to nie jest śmieszne...

Załączniki

• jak zyc.jpg
    jak zyc.jpg
    447,1 KB · Wyświetleń: 55
  • jak zyc 2.jpg
    jak zyc 2.jpg
    214,4 KB · Wyświetleń: 57

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
no nie jest. piasta do amerykańca po taniości procaro z hurtowni za 300zł, w pudełku był skv gdzie cena w necie od 120.
a z drugiej strony- tester po taniości na stronie producenta 450zł. w necie 250zł.

Do góry Bottom