Wersja z lakiernikiemJeśli chcesz taniej...

ale co ty chcesz tak sprawdzać? jestem przekonany, że nawet bez założonych pierścieni sam tłok na tyle zassa, żeby rozerwać foliowy woreczek.Inaczej bez głowicy nie sprawdzisz, ale to już zawodowcy muszą się wypowiedzieć.
To jest specjalny worek...z NASA.ale co ty chcesz tak sprawdzać? jestem przekonany, że nawet bez założonych pierścieni sam tłok na tyle zassa, żeby rozerwać foliowy woreczek.
Nie wiedziałem że sw400 miał też odmianę odżutową
![]()
1,6 mln wyświetleń · 8,3 tys. reakcji | Ricardo Pesqueira on Reels
www.facebook.com

Można zrobić to co robią Amerykanie od dawna, dolewać wody do benzyny i jak się pomiesza z alkoholem to zlać tą mieszaninę, która będzie się utrzymywać na dnieTo chyba tu umieszczę:
cytuje"dlatego też możliwy jest minimalny wzrost zużycia paliwa (o około 1 do 2%). Jeśli chodzi o zużycie czy moc silnika, to nie powinna być odczuwalna żadna różnica względem benzyny E5."![]()
Nowe paliwo E10 od 2024 r. - czym jest i co się zmieni? - MotoFocus.pl
Od 1 stycznia 2024 r. na stacjach paliw w Polsce będzie dostępne nowe paliwo — E10, czyli benzyna silnikowa 95-oktanowa z zawartością do 10% - MotoFocus.plmotofocus.pl
hmmm przecież to my będziemy "odkrywać" czy pali więcej i czy będzie jakaś różnica ...
Dopiszę tu drugiego kwiatka:
tego już nie skomentuje![]()
Zmiana przepisów ws. rejestracji nowego pojazdu - 2024 r. - MotoFocus.pl
Od 1 stycznia 2024 roku kierowcy, którzy po zakupie samochodu nie przerejestrują go w ciągu 30 dni muszą liczyć się z możliwością otrzymania kary. W razie - MotoFocus.plmotofocus.pl
ale to i tak strata części paliwaJapończyk jakiś
Tak myślałem że jakiś z tego stylu tych sportowych co warto kroićSubaru impreza