Czas rozstań
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Chyba mamy coś nowego jako dodatek do "inteligentnych olei silnikowych"
![]()
Środek do odkręcania śrub 20g
Kup taniej Środek do odkręcania śrub 20g kod producenta: 3811 z Warszawa na Allegro.pl, za 60,82 zł w kategorii Chemia - Środki do napraw i zabezpieczania. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 13340388949? Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!allegro.pl

patent który mnie nauczył mój sensei: pasta do docierania zaworów działa bardzo podobnie, a jest o wiele tańsza.
Na tym rondzie kiedyś gościu mało by mnie zgarnął TIRemArni, ty z poznania jesteś, więc może wytłumaczysz co autor miał na myśli. (tak jak w szkole, na języku polskim)
bo że środkowego pasa skręcał w lewo także nic mnie nie zdziwi, gorsze od ronda Rataje jest tylko Śródka tam to jest dopiero jazda bez trzymanki 
A tutaj widzę że chłop wjebał się na nie swój pas ruchu i jeszcze ma pretensje![]()

gorsze od ronda Rataje jest tylko Śródka tam to jest dopiero jazda bez trzymanki![]()

Ja uważam że ten koleś z tyłu ma winę bo uderzył w samochód który znajdował się na pasie którym się poruszał a on na niego wjeżdżał i to jeszcze uderzył go w tyłzatrzymywać i rozkminiać
co on sobie myślał? Że jest przejrzysty? Zajęty był rozmową przez telefon zamiast patrzeć, ja często w Poznaniu mylę pasy ale nikomu się nie pakuję pod ryj tylko jadę jak najbardziej bezkolizyjnie i w razie czego objeżdżam dookoła rondo i wtedy czekam na okazję żeby wjechać tam gdzie chcęDla mnie Śródka to normalne rondo ale czasami tam są wszystkie światła zielonerondo ze światłami
dla samochodów i dla pieszych i wtedy zaczyna się chaos, trzeba po prostu ustąpić i nie pchać się bo ja mam pierwszeństwo, mądry ustępuje głupiemuTo chyba było w pobliżu gdzie pracowałem, firma już nie istnieje Cotswold Landrovers Frampton Mansell, przejeżdżało się koło Stroud u na Cirencester i to magiczne rondo już w pierwszych dniach pobytu musiałem się nauczyćmagiczne rondo

Ja za to polecam 3-miasto. Na obwodnicy nocami auta osiągają prędkość światłaTak szczerze to z wszystkich miast Polski najbardziej nie lubię jeździć po Poznaniu
I nie ukrywam że mi się to podoba 
Przez ciebie śniła mi się Angliaangli
to co zawsze szukanie którym autobusem dojadę na lotnisko i śnił mi się samochód z silnikiem chłodzonym powietrzem że ciąłem nożem papierową chłodnicę
ale to już wina Terenwizji
Wyświetl załącznik 52763
Ford transit. 2017 r. Tu zdjęcie juz po odnalezieniu gdzie są wtryski