• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
a nam po co tyle narzędzi ?
już jest coś takiego :)

annax

Nowy
Punktów
0
Miasto
gdansk
- Boże, co z tobą? Podobno już czwarty raz się rozwiodłeś. Naprawdę wszystkie kobiety są takie kapryśne?
- Nie… tylko mama.

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Dzisiaj niechcący popełniłam chyba małe faux pas.
Wiedząc, że kolega pozostawił mojemu znajomemu diagnoście Renault Kangoo na SKP celem kompleksowego sprawdzenia zawieszenia a będąc tam dzisiaj na kontroli hamulców na odchodnym zapytałam zupełnie bez podtekstów :
- Trzepałeś dzisiaj kangura?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
No tak .... nie normalnie tylko orientalnie tak zamagranicznie .... echhh

Korneliusz

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Szczecin
www.multisat.com.pl
No ale może i trzepał , tyle że kangurzycę :cat:

ale z innej beczki :

W małżeństwie z dość dużym stażem zaczęło się nieco pogarszać we współżyciu
a mianowicie z powodu dość przykrego /delikatnie mówiąc / zapachu wydostającego się z broszki małżonki. Mąż się zniechęcił i zaniedbał obowiązki.
Pani postanowiła coś z tym zrobić i poszła do lekarza. Lekarz powąchał , skrzywił się i napisał receptę. Niestety specyfik nie pomógł.
Poszła więc do naturoterapeuty. Ten dał ziółka i pouczył że należy się podcierać z przodu w tył a nie odwrotnie

Nie pomogło. Zapaszek dalej był i mąż nie wykazywał ochoty na bzykanko.

Poszła więc do księdza. Ksiądz wysłuchał , a że pani była starszawa nawet nie powąchał. Nakazał by poszła za ołtarz , tam miednica z dodatkiem wody święconej i coś tam jeszcze dosypał.
Kobiecina usiadła na miednicy i dawaj szorować sobie dolinę miłości. Szoruje zawzięcie i co parę minut wącha sobie dłoń sprawdzając czy pomogło. Nagle coś zadzwoniło w misce. Kobieta patrzy w dół - gwóżdz lezy na dnie. Skąd tu gwózdz ...
Popatrzyła w górę a tam Jezus na krzyżu jedną ręką sobie nos zatkał ...

Rosyjscy naukowcy odkryli, że ziemniaki przerobione na alkohol dają znacznie więcej radości od ziemniaków :):greedy::vomit:przerobionych na frytki

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Dobry materiał na żonę, bo do domu dowlecze po imprezie i auto z zaspy wypchnie :D

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
robienie loda ;)

Taki byś naprawił ale czy takiej dałbyś radę??? :D:D:D:p:p:p
no jakby to powiedzieć hhhhhmmmmmmmmm...... mam spore doświadczenie i ..........no nie wiem co mam powiedzieć ?
takie kobiety wbrew pozorom łatwiej "naprawić" ;) to jak ten wielki samochód byle czym na drodze i jedziemy dalej ;)

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Młody wchodzi do garażu i widzi butelki po piwie. Tata czemu pijesz piwo? Gadam mu, że facet, który nie piję piwa to pedal. Parę dni później robię BMW syn i kierowiec BMW patrza. W między czasie podjeżdża kumpel i daje mi 2 czteropaki. Pytam się tego z BMW czy nie chce piwa. On gada , że piwa nie piję. Sym mu dowala Tata mówił że facet który nie piję piwa to pedal

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
no jakby to powiedzieć hhhhhmmmmmmmmm...... mam spore doświadczenie i ..........no nie wiem co mam powiedzieć ?
takie kobiety wbrew pozorom łatwiej "naprawić" ;) to jak ten wielki samochód byle czym na drodze i jedziemy dalej ;)
No, mnie chodziło czy byś wypił dużą czarną kawę oraz naprawił taką dużą ciężarówkę... :facepalm::p

Z tym lodem to naprawdę było... niesmaczne. :stop::drowning:

Do góry Bottom