W dwóch....kanapa w jednym ....
tak na powaznie zdaje sobie sprawe ze taka zabawa w remontowanie silnika moze kosztowac od 2tys w gore tylko orientacyjnie chcialem sie dowiedztycha co do wymiany doswiadczen na forum w miare mozliwosci planowalem sam robic a potem wszystko dokladnie opisac rozwazalem tez przekladke silnika tylko zastanawialem sie jaki by pasowal bez wiekszej ingerencji w reszte podzespolow (zawieszenie,hamulce itp) 
Kup rozbitą astre i przełóż co trzebaGreghorn 2 stowki to przesada przeciez za tyle to moge nowy samochod kupictak na powaznie zdaje sobie sprawe ze taka zabawa w remontowanie silnika moze kosztowac od 2tys w gore tylko orientacyjnie chcialem sie dowiedztycha co do wymiany doswiadczen na forum w miare mozliwosci planowalem sam robic a potem wszystko dokladnie opisac rozwazalem tez przekladke silnika tylko zastanawialem sie jaki by pasowal bez wiekszej ingerencji w reszte podzespolow (zawieszenie,hamulce itp)
![]()
Greghorn 2 stowki to przesada przeciez za tyle to moge nowy samochod kupictak na powaznie zdaje sobie sprawe ze taka zabawa w remontowanie silnika moze kosztowac od 2tys w gore tylko orientacyjnie chcialem sie dowiedztycha co do wymiany doswiadczen na forum w miare mozliwosci planowalem sam robic a potem wszystko dokladnie opisac rozwazalem tez przekladke silnika tylko zastanawialem sie jaki by pasowal bez wiekszej ingerencji w reszte podzespolow (zawieszenie,hamulce itp)
![]()
Nie rezygnuj z zamiarów.chcialem sie dowiedztycha co do wymiany doswiadczen na forum w miare mozliwosci planowalem sam robic a potem wszystko dokladnie opisac

Anglicy mówią"you are a man or a mouse ?"Jak dla mnie to możesz robić co chcesz, ale strzelanie focha za to że ktoś nie ma nic do powiedzenia w Twoim temacie, to dla mnie dziecinada. Albo jesteś facet albo ..... resztę sobie dołóż.

Jest i na to rosyjskie powiedzenie:Rosjanie mało mówią za to więcej piją...![]()

jaki kraj taki mercedes

fuj fujNa statku stary bosman zaciąga się fajką. Podchodzi do niego marynarz:
- Panie bosmanie, używamy tego samego tytoniu, a jednak aromat z pańskiej fajki jest o niebo lepszy od mojego. Niech Pan zdradzi, jak pan to robi?
Bosman na to:
- Chłopcze, mam na to pewien stary sposób: do tytoniu dodaje zawsze parę włosów łonowych młodej dziewczyny...
Zawinęli do portu, (marynarz do burdelu)po powrocie na pokład marynarz podchodzi do bosmana, wręcza mu fajkę mówiąc:
- No, niech pan teraz spróbuje, zrobiłem jak pan radził !
Bosman wciąga dym, rozsmakowuje się nim przez chwile i wypuszcza majestatycznie przez nos:
- Prawie tak dobry jak mój, ale rwiesz chłopcze za blisko dupy...![]()