• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

żarciki,piszczie pośmiejemy się

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
No w kazdym warsztacie gołe baby i kanapa w jednym ....

Daniel3214

Nowy
Punktów
0
Miasto
Plock
Greghorn 2 stowki to przesada przeciez za tyle to moge nowy samochod kupic :) tak na powaznie zdaje sobie sprawe ze taka zabawa w remontowanie silnika moze kosztowac od 2tys w gore tylko orientacyjnie chcialem sie dowiedztycha co do wymiany doswiadczen na forum w miare mozliwosci planowalem sam robic a potem wszystko dokladnie opisac rozwazalem tez przekladke silnika tylko zastanawialem sie jaki by pasowal bez wiekszej ingerencji w reszte podzespolow (zawieszenie,hamulce itp) :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Greghorn 2 stowki to przesada przeciez za tyle to moge nowy samochod kupic :) tak na powaznie zdaje sobie sprawe ze taka zabawa w remontowanie silnika moze kosztowac od 2tys w gore tylko orientacyjnie chcialem sie dowiedztycha co do wymiany doswiadczen na forum w miare mozliwosci planowalem sam robic a potem wszystko dokladnie opisac rozwazalem tez przekladke silnika tylko zastanawialem sie jaki by pasowal bez wiekszej ingerencji w reszte podzespolow (zawieszenie,hamulce itp) :)
Kup rozbitą astre i przełóż co trzeba

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów

Jak dla mnie to możesz robić co chcesz, ale strzelanie focha za to że ktoś nie ma nic do powiedzenia w Twoim temacie, to dla mnie dziecinada. Albo jesteś facet albo ..... resztę sobie dołóż.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Jak dla mnie to możesz robić co chcesz, ale strzelanie focha za to że ktoś nie ma nic do powiedzenia w Twoim temacie, to dla mnie dziecinada. Albo jesteś facet albo ..... resztę sobie dołóż.
Anglicy mówią"you are a man or a mouse ?" :)

mechanik.k

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1752
Miasto
London
mechanic-diagnostics-pl-london.mycylex.co.uk

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
Na statku stary bosman zaciąga się fajką. Podchodzi do niego marynarz:
- Panie bosmanie, używamy tego samego tytoniu, a jednak aromat z pańskiej fajki jest o niebo lepszy od mojego. Niech Pan zdradzi, jak pan to robi?
Bosman na to:
- Chłopcze, mam na to pewien stary sposób: do tytoniu dodaje zawsze parę włosów łonowych młodej dziewczyny...
Zawinęli do portu, (marynarz do burdelu)po powrocie na pokład marynarz podchodzi do bosmana, wręcza mu fajkę mówiąc:
- No, niech pan teraz spróbuje, zrobiłem jak pan radził !
Bosman wciąga dym, rozsmakowuje się nim przez chwile i wypuszcza majestatycznie przez nos:
- Prawie tak dobry jak mój, ale rwiesz chłopcze za blisko dupy... :p:D:D:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Na statku stary bosman zaciąga się fajką. Podchodzi do niego marynarz:
- Panie bosmanie, używamy tego samego tytoniu, a jednak aromat z pańskiej fajki jest o niebo lepszy od mojego. Niech Pan zdradzi, jak pan to robi?
Bosman na to:
- Chłopcze, mam na to pewien stary sposób: do tytoniu dodaje zawsze parę włosów łonowych młodej dziewczyny...
Zawinęli do portu, (marynarz do burdelu)po powrocie na pokład marynarz podchodzi do bosmana, wręcza mu fajkę mówiąc:
- No, niech pan teraz spróbuje, zrobiłem jak pan radził !
Bosman wciąga dym, rozsmakowuje się nim przez chwile i wypuszcza majestatycznie przez nos:
- Prawie tak dobry jak mój, ale rwiesz chłopcze za blisko dupy... :p:D:D:D
fuj fuj :bored::stinkyfeet::rolleyes:

Do góry Bottom