• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

All data aliexpress

Michal_IV

Nowy
Punktów
0
Miasto
Jarosław
Witam wszystkich czy miał ktoś ta all datę bo mogę kupić z aliexpress ale chcę się upewnić czy to jest dobre a że jestem początkującym to chciałbym jak najwięcej informacji. I jeszcze jedno czy to jest lepsze od auto daty a może jakiś inny program polecacie? Pozdrawiam

f0rst

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublin
Nie wiem, czy akurat Ali Express to dobre msce to kupna. Fakt, jest taniej, ale mogą Cię złapać na celnym. Mi ostatnio telefon przycięli i muszę bulić dodatkowe pieniądze za opłatę celną.

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
Czyli żadna nowość tylko normalna procedura celników.

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Miałem kiedyś All datę ale to program ,który ogarnia auta na rynek amerykański.

Piotr123456

SuperMechanior
Punktów
5
Niech Ci wpiszą Gift (prezent) podczas wysyłki. Ja kupiłem a aliexpress skane U581 i jest świetny. Wybieraj freeshiping .

f0rst

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublin
Teraz już niestety nawet opcja Gift jest coraz częściej sprawdzana. No ja miałem pecha.

Piotr123456

SuperMechanior
Punktów
5
Najlepiej wyrobić sobie kartę w swoim banku taka typową do płacenia w internecie i przelewać na nią tylko taką kwotę jaką chcemy wydać na AE . Na pewno jest to bezpieczniejsze .

turbomaciek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lublin
Ja też bym raczej uważał. Miałem wątpliwą przyjemność zamawiania tam raz kamerki sportowej bodajże. Nie dość że szła dwa i pół miesiąca (na to akurat byłem przygotowany) to jeszcze dostałem nie ten model co trzeba. A jak sie dowiedziałem ile trzeba się napocić żeby im to zwrócić (i stracić kolejne pół roku) to machnąłem ręką. koniec końców 350zł wydane na... wideorejestrator który działa tylko za dnia :p Bo za kamerkę sportową to by mogło robić tylko do szachów :p

Do góry Bottom