• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Alldata online zakup grupowy

matus1014

SuperMechanior
Punktów
195
z tego co widziałem ..to, chyba tylko autodata jest po polsku ?
Autodata po polsku . Ogólnie za tą kasę ten pakiet robi robotę . Na ta chwilę alldata eu jest offline u chińczyka. Jest na to prostu sposób można brać na miesiąc i temat załatwiony

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
473
Autodata po polsku . Ogólnie za tą kasę ten pakiet robi robotę . Na ta chwilę alldata eu jest offline u chińczyka. Jest na to prostu sposób można brać na miesiąc i temat załatwiony

Mówisz o pakiecie od chińczyka? Szczerze, to nie robi roboty za tą kasę. Wychodzi jakieś 3 stówy na miesiąc, połowa nie działa, 0 wsparcia, czasem w ogóle nic nie działa, a chińczyk ma to gdzieś.

Nie mówiąc o tym, że nie idzie sobie nic zapisać w ostatnio uzywanych, bo korzysta z tego konta 100 ludzi na raz i za każdym razem musisz od nowa szukać schematu.

Masz na to czas? Ja nie mam

matus1014

SuperMechanior
Punktów
195
Mówisz o pakiecie od chińczyka? Szczerze, to nie robi roboty za tą kasę. Wychodzi jakieś 3 stówy na miesiąc, połowa nie działa, 0 wsparcia, czasem w ogóle nic nie działa, a chińczyk ma to gdzieś.

Nie mówiąc o tym, że nie idzie sobie nic zapisać w ostatnio uzywanych, bo korzysta z tego konta 100 ludzi na raz i za każdym razem musisz od nowa szukać schematu.

Masz na to czas? Ja nie mam
300 na miesiąc? Ja kupuję po 180 . Jak nie masz czasu to płać więcej proste

Załączniki

• Screenshot_2024-11-06-11-09-14-912_com.alibaba.aliexpresshd_1.jpg
    Screenshot_2024-11-06-11-09-14-912_com.alibaba.aliexpresshd_1.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 39

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
473
To płać 180 za autodatę i alldate która nie działa. Wis to masz w alldacie, tak samo jak servicebox. Esi to jest stare które kiedyś na chomiku latało za free... więc jak Twoim zdaniem to jest warte 2200 rocznie, to spoko. Moim zdaniem nie, bo za te pieniądze to myślę, że uzyskasz autodate i alldate podpinając się pod kogoś:)

matus1014

SuperMechanior
Punktów
195
To płać 180 za autodatę i alldate która nie działa. Wis to masz w alldacie, tak samo jak servicebox. Esi to jest stare które kiedyś na chomiku latało za free... więc jak Twoim zdaniem to jest warte 2200 rocznie, to spoko. Moim zdaniem nie, bo za te pieniądze to myślę, że uzyskasz autodate i alldate podpinając się pod kogoś:)
Autodata ,hayness działa ,alldata akurat nie działa eu to prawda. USA działa , identfix działa aktualny , esi stary , service box aktualny online , i do tego partslink ETKA i parę innych katalogów. Co kto woli .

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
473
Faktycznie. "Akurat" nie działa. To nie działało już w sierpniu. Potem chwile działało, po czym znowu "akurat" nie działa. Spoko:)

Identyfix co to jest nie wiem, nie korzystałem, nie wiem ile to warte.

Reszta jak napisałem. Elsa jest darmowa w necie (do tego w alldacie jest), esi stary, wis, peugeot w alldacie.

Partslinka mam osobno (jakoś mi się nie widzi żeby chińczyk i inni mieli dostęp do vinów moich klientów)

Jedyne co to ta autodata spoko, ale sumarycznie płacisz tyle, co my mając na legalu dostępy na kilku użytkowników... więc co kto woli :)

Załączniki

• Screenshot_20241106_123950_Gmail.jpg
    Screenshot_20241106_123950_Gmail.jpg
    281,3 KB · Wyświetleń: 20

matus1014

SuperMechanior
Punktów
195
Faktycznie. "Akurat" nie działa. To nie działało już w sierpniu. Potem chwile działało, po czym znowu "akurat" nie działa. Spoko:)

Identyfix co to jest nie wiem, nie korzystałem, nie wiem ile to warte.

Reszta jak napisałem. Elsa jest darmowa w necie (do tego w alldacie jest), esi stary, wis, peugeot w alldacie.

Partslinka mam osobno (jakoś mi się nie widzi żeby chińczyk i inni mieli dostęp do vinów moich klientów)

Jedyne co to ta autodata spoko, ale sumarycznie płacisz tyle, co my mając na legalu dostępy na kilku użytkowników... więc co kto woli :)
Ja to mam tylko dorywczo jak coś potrzebuje tak to mam haynessa do mechaniki i trochę elektryki mi wystarcza . Alldata działała od stycznia i faktycznie od sierpnia nie działa. Zależy kto jakie ma fundusze . A co Chińczyk myślisz że przebije Vin bo będzie miał dostęp do vinu twojego klienta?

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
473
A tu nie chodzi o to, czy przebije VIN, czy nie. Chodzi o samo podejście do klienta. Nie rozumiesz tego, trudno, ja Ci nie będę warsztatu prowadził :)

Wracając do alldaty, ktoś jeszcze chętny? Mam jeszcze 1 login.

matus1014

SuperMechanior
Punktów
195
A tu nie chodzi o to, czy przebije VIN, czy nie. Chodzi o samo podejście do klienta. Nie rozumiesz tego, trudno, ja Ci nie będę warsztatu prowadził :)

I wszyscy zadowoleni .

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
234
Miasto
Xxx
Mam jeszcze przez kilka miesięcy alldata przez drcar.ch tragedia. Strony lądują się długo i wiele stron nie działa. Teraz mam porównanie do alldata od mikidz i bez porównania. W końcu można elegancko pracować.
Mam już Ori autodata, alldata i partslink. Dla mnie idealne połączenie.

radjas

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kwidzyn

Witam. Jaki koszt tego 1 loginu Alldata jeżeli jeszcze aktualne ?

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
113
Miasto
Świdnica
Podepnę się pod stanowisko boscha esi tronic.

Do góry Bottom