Autodata po polsku . Ogólnie za tą kasę ten pakiet robi robotę . Na ta chwilę alldata eu jest offline u chińczyka. Jest na to prostu sposób można brać na miesiąc i temat załatwionyz tego co widziałem ..to, chyba tylko autodata jest po polsku ?
Autodata po polsku . Ogólnie za tą kasę ten pakiet robi robotę . Na ta chwilę alldata eu jest offline u chińczyka. Jest na to prostu sposób można brać na miesiąc i temat załatwionyz tego co widziałem ..to, chyba tylko autodata jest po polsku ?
Autodata po polsku . Ogólnie za tą kasę ten pakiet robi robotę . Na ta chwilę alldata eu jest offline u chińczyka. Jest na to prostu sposób można brać na miesiąc i temat załatwiony
300 na miesiąc? Ja kupuję po 180 . Jak nie masz czasu to płać więcej prosteMówisz o pakiecie od chińczyka? Szczerze, to nie robi roboty za tą kasę. Wychodzi jakieś 3 stówy na miesiąc, połowa nie działa, 0 wsparcia, czasem w ogóle nic nie działa, a chińczyk ma to gdzieś.
Nie mówiąc o tym, że nie idzie sobie nic zapisać w ostatnio uzywanych, bo korzysta z tego konta 100 ludzi na raz i za każdym razem musisz od nowa szukać schematu.
Masz na to czas? Ja nie mam

Autodata ,hayness działa ,alldata akurat nie działa eu to prawda. USA działa , identfix działa aktualny , esi stary , service box aktualny online , i do tego partslink ETKA i parę innych katalogów. Co kto woli .To płać 180 za autodatę i alldate która nie działa. Wis to masz w alldacie, tak samo jak servicebox. Esi to jest stare które kiedyś na chomiku latało za free... więc jak Twoim zdaniem to jest warte 2200 rocznie, to spoko. Moim zdaniem nie, bo za te pieniądze to myślę, że uzyskasz autodate i alldate podpinając się pod kogoś![]()

Ja to mam tylko dorywczo jak coś potrzebuje tak to mam haynessa do mechaniki i trochę elektryki mi wystarcza . Alldata działała od stycznia i faktycznie od sierpnia nie działa. Zależy kto jakie ma fundusze . A co Chińczyk myślisz że przebije Vin bo będzie miał dostęp do vinu twojego klienta?Faktycznie. "Akurat" nie działa. To nie działało już w sierpniu. Potem chwile działało, po czym znowu "akurat" nie działa. Spoko
Identyfix co to jest nie wiem, nie korzystałem, nie wiem ile to warte.
Reszta jak napisałem. Elsa jest darmowa w necie (do tego w alldacie jest), esi stary, wis, peugeot w alldacie.
Partslinka mam osobno (jakoś mi się nie widzi żeby chińczyk i inni mieli dostęp do vinów moich klientów)
Jedyne co to ta autodata spoko, ale sumarycznie płacisz tyle, co my mając na legalu dostępy na kilku użytkowników... więc co kto woli![]()
I wszyscy zadowoleni .A tu nie chodzi o to, czy przebije VIN, czy nie. Chodzi o samo podejście do klienta. Nie rozumiesz tego, trudno, ja Ci nie będę warsztatu prowadził
Wracając do alldaty, ktoś jeszcze chętny? Mam jeszcze 1 login.
Tak,Da się ta alldate via google tłumaczyć?
Witam. Jaki koszt tego 1 loginu Alldata jeżeli jeszcze aktualne ?A tu nie chodzi o to, czy przebije VIN, czy nie. Chodzi o samo podejście do klienta. Nie rozumiesz tego, trudno, ja Ci nie będę warsztatu prowadził
Wracając do alldaty, ktoś jeszcze chętny? Mam jeszcze 1 login.