No ale diagnosta się popisał.BłahahahaA dokładnie tak przyjechało basko z jakąś honda i miała takie objawy ze okresowo jak ciepła szarpała a przy okazji wył wentylator chłodnicy a w silniku błedów nie było wiec mowie ze trzeba auto poobserwować i naprawić sterownik wentylatora chlodnicy a kobita ze jutro musi jechac a ze na dziś mi auto zostawi ... godzina 15 ...To przeprosiłem i powiedziałem ze tak nie bede auta naprawiał a kobitka panie masz pan komputer i nie naprawiasz ? odjechała obrazona ....
No właśnie; Marku, jak to????!!!!! Masz komputer i nie chcesz naprawić?????!!!!! To nie po bożemu. Ksiądz Cię z ambony wyklnie.A dokładnie tak przyjechało basko z jakąś honda i miała takie objawy ze okresowo jak ciepła szarpała a przy okazji wył wentylator chłodnicy a w silniku błedów nie było wiec mowie ze trzeba auto poobserwować i naprawić sterownik wentylatora chlodnicy a kobita ze jutro musi jechac a ze na dziś mi auto zostawi ... godzina 15 ...To przeprosiłem i powiedziałem ze tak nie bede auta naprawiał a kobitka panie masz pan komputer i nie naprawiasz ? odjechała obrazona ....

ale znałem jednego co chciał żeby mu obrotomierz naprawiać podczas jazdy ....

Gatunek wymarły jakieś 5 lat temu ...Powiedzcie, ile jest takich klientów którzy wchodzą do warsztatu i mówią, że ma być dobrze zrobione i nie pytają o cenę?
No nie jest tak źleGatunek wymarły jakieś 5 lat temu ...

Witam.Powiedzcie, ile jest takich klientów którzy wchodzą do warsztatu i mówią, że ma być dobrze zrobione i nie pytają o cenę?
, ale czasami mi się przydarza, że źle założony pierścień osadczy na półosi tak mocno trzyma przegub, że jedynym sposobem zdjęcia, by nie uszkodzić półosi jest pocięcie przegubu szlifierką, oczywiście po wymontowaniu całej półosi.
Widać doświadczenie 
W jaki sposób do tego doszło?takie sobie z peugeota 406 chyba standard Wyświetl załącznik 2607
przy okazji rozwalilo opone ioslone na przegob i czujnik abs