• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
A ja chopy zwolniłem się z roboty. Dajcie spokój 1/2 etatu a 68 godzin tygodniowo. Teraz jestem kurą domowa. Zajmuje się domem w wolnych chwilach jakiś remoncik silnika

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1546
A ja chopy zwolniłem się z roboty. Dajcie spokój 1/2 etatu a 68 godzin tygodniowo.

to wychodzi jakieś 10 godzin dziennie, wliczając soboty i niedziele... sporo...

Teraz jestem kurą domowa. Zajmuje się domem w wolnych chwilach jakiś remoncik silnika

akurat mi się skojarzyło z freddim :)

freddie mercury 80s GIF

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
A ja chopy zwolniłem się z roboty. Dajcie spokój 1/2 etatu a 68 godzin tygodniowo. Teraz jestem kurą domowa. Zajmuje się domem w wolnych chwilach jakiś remoncik silnika
to jest 3/2 etatu a nie 1/2 :D
Ja tak od 3 miesięcy, obijam się w domu, śpię kiedy chcę i ile chcę, a jak znudzi mi się siedzenie przed komputerem to jadę do garażu pokręcić przy samochodach, teraz właśnie wróciłem z przeszczepu tylnego błotnika. Fajne życie, szkoda tylko że pinionszki kiedyś się skończą i trzeba będzie iść do roboty.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
to jest 3/2 etatu a nie 1/2 :D
Ja tak od 3 miesięcy, obijam się w domu, śpię kiedy chcę i ile chcę, a jak znudzi mi się siedzenie przed komputerem to jadę do garażu pokręcić przy samochodach, teraz właśnie wróciłem z przeszczepu tylnego błotnika. Fajne życie, szkoda tylko że pinionszki kiedyś się skończą i trzeba będzie iść do roboty.
Fajnie, poznajesz świat na nowo z innej perspektywy, może wymyślisz dla siebie inne zajęcie

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Ja powoli kompletuje sprzęt. Kupiłem nowe podstawowe narzędzia od śrubokrętów po nasadkę 10. Nowa wysysarka, na wiosnę maszynke do klimy. Na syna trza będzie zarejestrować albo do żony się podczepić. Ludzie dzwonią ale narazie odmawiam mówiąc, że za miesiąc ruszami kieruje do kumpla

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Co na to szef?
Szef π¥€×∆©€¢?
Ja &#@#$/)+-&$&&#-$($)#+#-#-($)$)#(-# JEGO MAĆ.
Jeszcze mi przyszło że skarbówki 500 zł za brak winiety na A4 koło Wrocławia . Na szczęście prowadzę rejestr, kto.prowadzi auto zastepcze

Brzostowski

SuperMechanior
Punktów
22
A tak ładnie hamowały

Załączniki

• IMG_0472.jpeg
    IMG_0472.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 49

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
A moja dzidzia otworzy lodówkę i tak będzie stać aż lodówka zacznie kwiczeć, że drzwi otwarte. Mleka trza mu dać

Załączniki

• IMG_20231012_195809.jpg
    IMG_20231012_195809.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 25

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
304
Miasto
Rakszawa
Skoro nie dostają po zjedzeniu własnego gówna, to po mleku chyba też nie.

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
5:04 "w połowie wyjazdu było takie pierdykniecie"-tak to jest jak się próbuje wypychać przez bramę samochód z otwartymi drzwiami xd
Zajmowanie się spalinowymi samochodami i bycie zaskoczonym pożarem-tego nie potrafię zrozumieć. Jeszcze brak ubezpieczenia, hydrantu albo miejsca gdzie zapalniczka może się spokojnie wypalić, demontaż zaworu na pełnej butli.
Ale ten pożar to w sumie uśmiech losu jak nikt nie ucierpiał-będzie miał nowy świeżo wyremontowany warsztat, klientom odkupi te samochody i jeszcze mu kilkadziesiąt tysięcy zostanie.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
5:04 "w połowie wyjazdu było takie pierdykniecie"-tak to jest jak się próbuje wypychać przez bramę samochód z otwartymi drzwiami xd
Zajmowanie się spalinowymi samochodami i bycie zaskoczonym pożarem-tego nie potrafię zrozumieć. Jeszcze brak ubezpieczenia, hydrantu albo miejsca gdzie zapalniczka może się spokojnie wypalić, demontaż zaworu na pełnej butli.
Ale ten pożar to w sumie uśmiech losu jak nikt nie ucierpiał-będzie miał nowy świeżo wyremontowany warsztat, klientom odkupi te samochody i jeszcze mu kilkadziesiąt tysięcy zostanie.
No właśnie nie zrozumiałem z jego opowieści co tam się wydarzyło bo nie jest na tyle głupi żeby zawór odkręcać przy pełnym zbiorniku

Do góry Bottom