arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Wierzą bo to za bardzo oczywiste na ustawkęwierzy

Wierzą bo to za bardzo oczywiste na ustawkęwierzy

A ja chopy zwolniłem się z roboty. Dajcie spokój 1/2 etatu a 68 godzin tygodniowo.
Teraz jestem kurą domowa. Zajmuje się domem w wolnych chwilach jakiś remoncik silnika

to jest 3/2 etatu a nie 1/2A ja chopy zwolniłem się z roboty. Dajcie spokój 1/2 etatu a 68 godzin tygodniowo. Teraz jestem kurą domowa. Zajmuje się domem w wolnych chwilach jakiś remoncik silnika
Fajnie, poznajesz świat na nowo z innej perspektywy, może wymyślisz dla siebie inne zajęcieto jest 3/2 etatu a nie 1/2
Ja tak od 3 miesięcy, obijam się w domu, śpię kiedy chcę i ile chcę, a jak znudzi mi się siedzenie przed komputerem to jadę do garażu pokręcić przy samochodach, teraz właśnie wróciłem z przeszczepu tylnego błotnika. Fajne życie, szkoda tylko że pinionszki kiedyś się skończą i trzeba będzie iść do roboty.
Co na to twój były chlebodawca?zwolniłem
Mundre psiskoA moja dzidzia otworzy lodówkę i tak będzie stać aż lodówka zacznie kwiczeć, że drzwi otwarte. Mleka trza mu dać

Pies od mleka nie dostanie sraczki?Mleka
No właśnie nie zrozumiałem z jego opowieści co tam się wydarzyło bo nie jest na tyle głupi żeby zawór odkręcać przy pełnym zbiorniku5:04 "w połowie wyjazdu było takie pierdykniecie"-tak to jest jak się próbuje wypychać przez bramę samochód z otwartymi drzwiami xd
Zajmowanie się spalinowymi samochodami i bycie zaskoczonym pożarem-tego nie potrafię zrozumieć. Jeszcze brak ubezpieczenia, hydrantu albo miejsca gdzie zapalniczka może się spokojnie wypalić, demontaż zaworu na pełnej butli.
Ale ten pożar to w sumie uśmiech losu jak nikt nie ucierpiał-będzie miał nowy świeżo wyremontowany warsztat, klientom odkupi te samochody i jeszcze mu kilkadziesiąt tysięcy zostanie.