Drugi2
SuperMechanior
- Porady
- 5
- Punktów
- 1546
Lepiej niż oryginałWydech w oplu
Jak się urwie śruba to szybciutko wymieniasz na nową. A w oryginale trzeba rozwiercać szpilki.
Lepiej niż oryginałWydech w oplu
Panowie z czystej ciekawości, pracował ktoś z Was na czymś takim?
Zastanawia Mnie jaka jest stabilność takiego urządzenia
wygląda jak pospawane w garażu z zajumanych ceownikówZauważyłeś jak pod koniec filmu to się zabujało mimo że nikt się nie szarpał?Bardziej mnie zastanawia stabilność tego gdy np. szarpiemy się z czymś w aucie![]()
ogólnie to można by robić z tym że trzeba by jakoś auto przywiązać żeby się nie gibnęło i nie spadło, to wygląda jak podnośnik którego używają na wulkanizacji do opon, tym że trochę wyżej podnosi, w sumie fajna sprawa bo można to przestawiać, ja bym robił pod tym, lubię dreszczyk emocjiPrzepisy BHP są najważniejsze. 1000 razy się uda, a za 1001 spadnie i Ci utnie nogę (lub głowę).ja bym robił pod tym, lubię dreszczyk emocji
Elektryki stoją na poboczach. Temperatura minus 18.Skąd ten film, co za auta? Słabo widac
aaa to chyba że to jakaś ściema z tymi elektrykami, nie zaglądałem im pod maskę ; ) naiwnie łudzę się że film to nie fejk : (Ale jakie elektryki bo nie wiem co za modele i co za miejsce bo co drugi film w Internecie praltycznie musi mieć frazę elektryk nawet jak na filmie jest co innego
, nawet policjanci go nie zatrzymują i tylko szepczą sobie w duchu "kiedyś to było" ...Nie wyspy bo ruch po normalnej stronie drogiAlbo to Anglia. Tutaj jak jest więcej niż 2mm śniegu to tubylcy przestają jeździć.
W grudniu spadł śnieg to ludzie pozostawiali auta gdzie popadnie: na chodniku, poboczu, nawet centralnie na środku drogi. Stały tak przez kilka dni j jakoś nikt nie kwapił się ich zabrać. Na Facebooku były apele, że drogi są przejezdne od 3, 4 dni a złomy dalej stoją i blokują przejazd. Około tygodnia potrzebowali, żeby to ogarnąć.