Może to bardziej siła sugestii.zalałem ostatni do 2.0 tdi cr
silnik jak by ciszej pracował, zobaczymy czy będzie ubywać
Już się zaczyna nie można normalnie pogadać. Tak ten k........wa mać olej sam robi remonty silnika, stważa mniejsze opory tarcia, zużycie paliwa, powiem nawet że przybywa. Nie jestem internetowym bajkopisarzem. Panie wielki mechanik uszczelniaczy zaworowych chyba nie uszczelni ale rysy na gładzi cylindrów mógł, a nimi mógł w pierd........ ać olej tak!!!
I nie wiem ile dokładnie brał ale wydaje ni się że 2.458 l do 3.890 l tak tak napewno.
1 l na 100km powiadasz, to musisz wlać 8 l oleju wtedy pomoże tak piszą w instrukcji.
Moja druga praca Duży Fiat jeszcze Włoch ciśnienie na jednym cyl. 8 zalany uszlachetniacz do silnika ten co Hołek reklamował moto coś tam czerwone pudełko szef jeździł na dwójce 15 min wskakuje na 13 i równo chodzi, sam mierzyłem przed i po.
Nie nakręcaj się tak.Już się zaczyna nie można normalnie pogadać. Tak ten k........wa mać olej sam robi remonty silnika, stważa mniejsze opory tarcia, zużycie paliwa, powiem nawet że przybywa. Nie jestem internetowym bajkopisarzem. Panie wielki mechanik uszczelniaczy zaworowych chyba nie uszczelni ale rysy na gładzi cylindrów mógł, a nimi mógł w pierd........ ać olej tak!!!
I nie wiem ile dokładnie brał ale wydaje ni się że 2.458 l do 3.890 l tak tak napewno.
1 l na 100km powiadasz, to musisz wlać 8 l oleju wtedy pomoże tak piszą w instrukcji.
Moja druga praca Duży Fiat jeszcze Włoch ciśnienie na jednym cyl. 8 zalany uszlachetniacz do silnika ten co Hołek reklamował moto coś tam czerwone pudełko szef jeździł na dwójce 15 min wskakuje na 13 i równo chodzi, sam mierzyłem przed i po.

już więcej nie uszkodzisz silnika, a nóż widelec.
są tu tacy co wystawią armaty.