Bartek4x4
Zweryfikowany Mechanik
Bardzo ładne, wystarczy przeszlifować, to wina samochodu że nie upomniał się o olej, z drugiej strony gdyby zapalił się czerwony czajniczek obok prędkościomierza to kierowca pomyślałby że to czas na herbatkęMoże nie ananas bo widok powszechny jak cukier na regale w.sklepie, ale pytam się łebka kiedy zmieniała olej. A co to jest olej proszę pana.
Edit z silnika zlałem mniej niż litr

Do mnie kiedyś przyjechała klientka/sąsiadka i mówi że Seicento które kupiła nowe zgasło. Przypchała z synami i po odkręceniu korka spustowego zleciało ok 0,5 l galaretowatej substancji - silnik stał dęba. Przejechane ok 30 parę tysięcy km i mówi że nikt jej nie mówił w salonie że jest coś takiego jak regularna wymiana oleju ....Może nie ananas bo widok powszechny jak cukier na regale w.sklepie, ale pytam się łebka kiedy zmieniała olej. A co to jest olej proszę pana.
Edit z silnika zlałem mniej niż litr

Dobrze się dotarłDo mnie kiedyś przyjechała klientka/sąsiadka i mówi że Seicento które kupiła nowe zgasło. Przypchała z synami i po odkręceniu korka spustowego zleciało ok 0,5 l galaretowatej substancji - silnik stał dęba. Przejechane ok 30 parę tysięcy km i mówi że nikt jej nie mówił w salonie że jest coś takiego jak regularna wymiana oleju ....
Po założeniu rury na klucz od wału korbowego udało się ruszyć wałem i rozruszać silnik, po wymianie ze 3 razy oleju i wymianie klawiatury silnik dalej chodził![]()
Gołymi łapami szkło.... KozakProfesjonalna odbudowa, tak dobra że z serii 3 wyszła 7
Polecam obejrzenie jak wygląda remont silnika, wazzup wymięka![]()
O kurła, hit xD Już nie wspomnę o tym, że jest to poliftowe E30, więc może mieć MAX 35 lat. Silnik i skrzynia wsadzona z uj wie czego.Profesjonalna odbudowa, tak dobra że z serii 3 wyszła 7

niby max 35 lat a nawet plastikowy zderzak zdążył zardzewiećO kurła, hit xD Już nie wspomnę o tym, że jest to poliftowe E30, więc może mieć MAX 35 lat. Silnik i skrzynia wsadzona z uj wie czego.

Pewnie nie, przecież na każdej łące można znaleźć samochód który wystarczy umyć, podszlifować i pomalowaćPrzecież to jest tak ustawione jak komoda w pokoju.

Właśnie mi się światła tył nie zgadzałyProfesjonalna odbudowa, tak dobra że z serii 3 wyszła 7

A mogli zrobić na 7,9 i 12. Łapa trzyma się na 3 śrubach 8, 10,13