• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
4,5,5, nb,5,4, oceny córki z matmy. Wg pani na koniec 2 bo nie pisała sprawdzianu

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Pożyczy człowiek na chwilę auto od żony. Pojedzie na hurtownie i ma darmowe oklejenie auta. W bagażniku kartonów z całego tygodnia

Załączniki

• IMG_20230511_170554.jpg
    IMG_20230511_170554.jpg
    3 MB · Wyświetleń: 64

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Woodoo! Czyżby to twoja szkoła z meselkiem? :D

Fryderiq

SuperMechanior
Punktów
260
Miasto
.
A nie wpakował tam kto przypadkiem cieńszej śruby? Tam przecież śruba robi za "zawleczkę" sworznia? Myślę że w tym wypadku "meselkowanie" nie jest przyczyną tego problemu.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
A nie wpakował tam kto przypadkiem cieńszej śruby? Tam przecież śruba robi za "zawleczkę" sworznia? Myślę że w tym wypadku "meselkowanie" nie jest przyczyną tego problemu.
Wiesz co? Osobiście kupiłem jakiś czas temu zwrotnicę żeliwną w której ten otwór był wyrąbany, musiałem na końcu dziury dospawać podkładkę żeby ustalić śrubę, tutaj myślę że albo erozja zrobiła swoje albo ta długa śruba była luźna i wyrylotał się otwór

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Wracaliśmy my dzisiaj we trzech chłopa z wywiadówki. Zatrzymał nas szeryf drogowy. Boże jak myśmy się bali. Dobrze, że jechała milicja z przeciwka bo byśmy ze strachu pouciekali. On był taki groźny

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
W moim aucie od 4 godzin siedzi fajna dzieucha. Jestem na komuni. Pytała się czy ktoś nie ma ładowarki. Uzyczylrm.jej samochodowej razem z autem. No nie podejdę i nie strzelę oficjalnie foty bo glupio

Załączniki

• IMG_20230527_164708.jpg
    IMG_20230527_164708.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 46

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
lepszy niż seryjny, nadal ma tylko dwa miejsca i brak bagażnika, ale chociaż nie zajmuje aż tyle miejsca przy parkowaniu.

rausman

SuperMechanior
Punktów
47
I ta scania jezdziła po polskich drogach.
Raczej niemożliwe, że kierowca nie czuł bicia przy hamowaniu...
Ale tarcza prawie nowa, wiec wybitnie jakas fabryczna wada lib produkcja w pakistanie bez kontroli jakości.
peknieta_tarcza_polski_zestaw_czechy_3.jpg
peknieta_tarcza_polski_zestaw_czechy_1.jpg

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
I ta scania jezdziła po polskich drogach.
Raczej niemożliwe, że kierowca nie czuł bicia przy hamowaniu...
Ale tarcza prawie nowa, wiec wybitnie jakas fabryczna wada lib produkcja w pakistanie bez kontroli jakości.
Wyświetl załącznik 49477
Wyświetl załącznik 49478

kierowca zawodowy i tyle.

bez urazy dla kogoś konkretnego, ale dla mnie istnieją dwa typy "drajwerów".
- pierwszy taki który jest nawet inteligentny, nie pije, zna troche język obcy i umie cos samemu zadziałać w sytuacji kryzysowej. potrafi czytać ze zrozumieniem. do tego nie szkoda mu na prysznic na parkingu.
- drugi typ to typowy janusz, który ledwo skończył podstawówkę. gruby, brzuch. cos nie tak to tylko telefon do dyspozytora i dupa. kabina odrzuca "męskim zapachem" bo śpi, gotuje, je, sra i chla w kabinie. a ten prysznic w niemczech za trzy ojro to przecież tyle puszek mielonki kupić w polsce i żreć przez tydzień za granicą. dopóki koń jeszcze jedzie do przodu to go nic nie interesuje. nawet walące zawieszenie, iskry spod naczepy, byle tylko paliwo nie wyciekało i były nowe wtryskiwacze. bo będą przepały a przecież trzeba odlać ropki do swojego autka.

oczywiście bywają typy pośrednie. ale 90% cech zawsze jest z jednej grupy. chyba nigdy nie widziałem takiego po środku.

p.s. jakoś nie widzę tam żadnej porządnej podstawki pod belką. mam nadzieje, że zdjęcie zrobiłeś od razu po zrzuceniu koła. a przy naprawie cos podkładasz dla bezpieczeństwa.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jest taki jeden MOP koło Świebodzina ... Jest to duży DARMOWY parking dla między innymi ciężarówek na trasie S3.

Zdjęcia - z prawej i lewej kabiny toalety. Zdjęcia zapachu nie oddadzą. MOP jest codziennie czyszczony rano. Nie mówię, że wszyscy, ale większość to faktycznie bydło, bez krzty kultury.
Przed zrobieniem zdjęcia spuściłem jeszcze wodę... bo pływał tam chamski wielki "klocek" - co i tak nic nie dało... kibel zapchany na amen. 20230524_065421.jpg 20230523_070657.jpg

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
304
Miasto
Rakszawa
Z tymi parkingami tak jest u nas. Co z tego, że za darmo się możesz odlać i umyć ręce jak współczesny homo sapiens, jak wchodzisz do środka, a tam, mówiąc wprost, WALI gorzej niż w niesprzątanej oborze. Choć z tym sprzątaniem to też różnie bywa, jak są jakieś mało uczęszczane MOP-y, to chyba dopiero jakby ktoś tam bombą wszystko wysadził, to by się zainteresował. Wstyd wejść czasem.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Jest taki jeden MOP koło Świebodzina ... Jest to duży DARMOWY parking dla między innymi ciężarówek na trasie S3.

Zdjęcia - z prawej i lewej kabiny toalety. Zdjęcia zapachu nie oddadzą. MOP jest codziennie czyszczony rano. Nie mówię, że wszyscy, ale większość to faktycznie bydło, bez krzty kultury.
Przed zrobieniem zdjęcia spuściłem jeszcze wodę... bo pływał tam chamski wielki "klocek" - co i tak nic nie dało... kibel zapchany na amen. Wyświetl załącznik 49482 Wyświetl załącznik 49481
Nie wiem co ma wspólnego jazda osobowym z obsranym kiblem?

Do góry Bottom