Jacek co byś nie powiedział nie jesteś wolnym człowiekiem.
Nawet do tego forum jesteś uwiązany.
Mam dużo wolności,Jacek co byś nie powiedział nie jesteś wolnym człowiekiem.
Wstaje kiedy chcę i kładę się spać kiedy chcę. Idę do pracy kiedy chcę i kończę pracę kiedy chcę. Pracuję według swojego rozumu, nie według procedur. Na forum zaglądam z wielką przyjemnością. I wiele jest jeszcze rzeczy które bez przymusu robię z wielką przyjemnością. 

.
Popieram w stu procentach.Mam dużo wolności,Wstaje kiedy chcę i kładę się spać kiedy chcę. Idę do pracy kiedy chcę i kończę pracę kiedy chcę. Pracuję według swojego rozumu, nie według procedur. Na forum zaglądam z wielką przyjemnością. I wiele jest jeszcze rzeczy które bez przymusu robię z wielką przyjemnością.
Pozdrawiam.

ooo, i tu się z tobą zgadzam, a i @jacek grabowski też ma rację i dokładnie robię jak on, nikt do niczego mnie nie zmusza, robię co chcę, wolny jestem, na tym forum też ogranicza mnie regulamin, ciężko czasami coś wyrazić dobitnie za co zostałem skarcony przez Admina, a ja na takie rzeczy sobie nie pozwalam, czasami tylko trzeba zrozumieć przekaz. Jak tak dalej będzie to i to forum też oleję, bo nic nie może mnie ograniczać i moich wypowiedzi, a nie raz miałem tu z niektórymi spięcia i bez reakcji, więc są równi i równiejsi...Popieram w stu procentach.
Dodałam bym jeszcze, że piję co chcę i z kim chcę i piszę na forum też co chcę - za co może czasem komuś podpadam...
Dodam jeszcze, że wolność to dla mnie również podróże...
No i jeszcze parę innych rzeczy lubię bez przymusu...
Pozdrawiam z gorącej plaży na Teneryfie.
PS. Niestety za każdą wolność trzeba jednak zapłacić...![]()
uwierz mi, nie jest....to jest jego świadomy wybórJacek co byś nie powiedział nie jesteś wolnym człowiekiem.

Co ty masz za silnik w tym polonezie w bagaju ?raczej już trochę się przećwiczyłem no a Misiek też nie może temu się przyglądać biernie ale niech traktuje wszystkich jednakowo, mam w tyle głowy że reprezentujemy GWT no ale mnie przestraszyć to dla kogoś będzie sztuką...nie korzystam tu z żadnych zbiorów najwyżej z wiedzy kolegów albo co podrzucą jak można, jak nie to się nie narzucam...taki jestem.
uwierz mi, nie jest....to jest jego świadomy wybór![]()
Tyle ,że można Ci ją odpowiednio do profilu o kimś zasugerować.Podobno Pan Bóg wyposażył człowieka w rozum i wolną wolę .