Kiedyś oddałem samochód zaufanemu mechanikowi żeby wymienił koło dwumasowe i sprzęgło w 1,9 tdi, dzwoni do swojego sklepu i cena 2 tyś za takie samo jak było i 2,2 tyś za mocniejsze, to ja mówię niech zakłada to mocniejsze, założył przyjeżdżam po samochód i pytam gdzie opakowanie po sprzęgle? mówi że już w piecu, aha a faktura? faktura zostanie u mnie w szafce żeby nie zginęła, aha, po trzech latach sprzęgło padło i znowu wymiana, mechanik kupił nowe i założył a to stare zabrałem do domu i sprawdziłem numer i co, okazało się że to było to tańsze, a na to nowe co założył jakąś tam psełdofakture dał, opakowanie wziąłem do domu, od razu sprawdzam w necie że inter carsie to samo sprzęgło jest o stówę tańsze, TERAZ WIECIE dlaczego klienci przywożą swoje części. Potem, drugi mechanik który bierze części z inter carsu a kasuje klienta według katalogu detalicznego bez żadnych zniżek i też mówi że sam kupuje części bo w razie reklamacji części lepiej jest, a sam dostaje zniżki i to nie małe, i zarabia dwa razy na naprawie i na częściach.