FASTUM - WSKAZANIA I DAWKOWANIE
Fastum to żel dostępny bez recepty polecany do stosowania:
- na bóle mięśniowo-szkieletowe po urazach,
- w ostrym bólu lędźwiowym (w dyskopatii),
- w miejscowym leczeniu stanów zapalnych w przebiegu zwyrodnienia stawów obwodowych.
Ku.....wa od dziś masz ksywe u mnie dr.House
Poleć mi jakieś proszeczki, bo jak czytam niektóre posty to mnie k........wica bierze (znaczy irytuję się strasznie) bardziej fachowo.
Ty kurna cwaniaczku, troszkę powagi to jest poważne FORUM a nie jakiś bazar. Dobre Dobre ty masz talent z tymi fotkami.

260Tak to wyglądało przed regeneracją turbiny.
Powiem tak nie widziałem jeszcze suchego klekota w dolocie, zawsze jest tam olej w większym lub mniejszym stopniu.
Bo to jest tak: wypot, wysącz, wyciek, i lanie. Znajomy handluje samochodami widziałem auta różnej marki, czasami po 100tyś zł w górę o przebiegach 20 tysi wzwyż i karze mi myć takie pocenie się przed wizytą kupca w Aso bo zawsze się tam pojawia. Najlepszy czyścik do hamulców. Jak któryś z kolegów napisał wyziewy z silnika wracają do dolotu. Tylko dziwne że zbiera się przeważnie za intercoolerem, a nie przed i w benzynie uturbionej tego nie ma.
Mój kumpel ma Golfa V taki sam motor BKC na szafie uczciwe 430tysi, ma taką samą rurę co ty. Szwaby wym. w Aso turbawkę przy 180tysi. Kupił go przy autentycznym 275 tysi sam wybierałem, też do mnie mówił kurna trochę duży przebieg, mówię bierz nie kombinowany nie bity, będziesz zadowolony. No i co zrobił tyle km, turbo dmucha nie gwiżdże, pytał się kiedyś o ten wysącz powiedziałem mu pier.......ol to jeździj szkoda twojej kasy.
Moja dobra rada wymiana filtra powietrza co 5 tyś km, jak jeździsz po polnych drogach tym bardziej.
Zrobisz jak uważasz w sumie wysrałeś już tyle kasy to walcz chłopaku walcz jak lew. Ja bym z tym jeździł w pasku miałem podobnie 260tysi i sprawnego pogoniłem.