• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Auto do 8tys w kombi na dojazdy na budowę. ę.

Jarosław 11

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Puck
Myślę nad poliftem a4b5 z silnikiem AFN i jaki jeszcze silnik jest godny uwagi?
W kombi na dojazdy do pracy czasami 5km czasami 50km.Obecnie mam przedlifta z AFN i jestem zadowolony ale buda już jest zmęczona.
Kwota do 8tys.Radzono mi też żebym kupił inną markę w tej samej kasie co Audi ale będzie młodsza i z lepszym wyposażeniem.Doradzono mi Lagunę 1.8 z gazem.Ponoć trwały motor i te auta nie gniją.Choć jestem do diesla przyzwyczajony.Co jeszcze jest godne uwagi i nie koroduje na potęgę przy tylu latach?

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
385
Myślę nad poliftem a4b5 z silnikiem AFN i jaki jeszcze silnik jest godny uwagi?
W kombi na dojazdy do pracy czasami 5km czasami 50km.Obecnie mam przedlifta z AFN i jestem zadowolony ale buda już jest zmęczona.
Kwota do 8tys.Radzono mi też żebym kupił inną markę w tej samej kasie co Audi ale będzie młodsza i z lepszym wyposażeniem.Doradzono mi Lagunę 1.8 z gazem.Ponoć trwały motor i te auta nie gniją.Choć jestem do diesla przyzwyczajony.Co jeszcze jest godne uwagi i nie koroduje na potęgę przy tylu latach?
W tych kwotach to peugeot / citroen starszy są dobrze zabezpieczone antykorozyjnie .

Do góry Bottom