• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Auto rodzinne do około 15 tys

nomado

Gaduła
Punktów
15
Miasto
Zamienie
A może Citroen C4 Picasso. Silniki 1.8 oraz 2.0 dobre do gazu no i przestronny samochód.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Myślisz że ja na wakacje nie jeżdżę? Jeszcze z pieskiem. Wakacji to mam 2 tygodnie w roku a właściwie to 2 dni jazdy tam i z powrotem. Bagażnik, możesz Packa na relingi, ja nie mam i daję radę. Widzę że tobie to raczej Francja a inne nie podchodzą...a dla odmiany ja nie chcę żadnego Francuza za darmo: a ni Króla zwierii, a ni Jołku a ni Cipku. Jeżeli już to wolę Azję, np.Kia

poziom79

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
Absolutnie chętnie kupię Fiata. Mam zamiar kupić jako drugie autko Grande Punto z 1.4 MJet. Obecnie mam dwa japońce (Mazda i Honda). I śmiać mi się chcę jak ktoś mówi, że "francuzy be" czy "Fiat do d.." itp.
Ok, nie przepadam za Oplami. Jeździłem kilkoma i mi osobiście po prostu nie leżą. Tylko tyle. Ale Sedici/SX4 i gondola? Ja w wakacje będę miał 3 miesięczne dziecko (drugie)....A wiem już teraz, że jedziemy w czerwcu (czyli jak będzie miało 3 miesiące) bo wtedy jest wesele przyjaciół pod Białymstokiem. Więc zostaniemy w okolicy na wakacje. To boxa raczej gondoli nie wpakuję-ograniczenia wagowe.

Skrzekuu

SuperMechanior
Punktów
28
Miasto
Sosnowiec
A ja kupiłem. Zafirę A 1.8 116KM w Pb założyłem gaz i jestem bardzo zadowolony moja rodzina to 2+1 dużo miejsca w środku wygodnie a bagażnik super duży. Ale zrobisz jak uwazasz

Do góry Bottom