Bardzo dziękuję za odpowiedź, sprawdzę płytę, jeżeli to nie rozwiąże problemu to będę musiał zlecić naprawę. Jestem elektronikiem, mam mistrza w zakresie RTV i dużo praktyki ponieważ miałem zakład RTV. Procesory, pamięci i programowanie są mi dalekie, dopiero w to wchodzę ale jeszcze trochę potrwa. Złożyłem parę interfejsów i programuje pierwszy procesor Atmegę 32.Masz rację nie jestes jedyny z takim problemem. Czasami jest to pamieć do wymiany a czasami jest wina pyłyty głównej. Ja robie tak, jak nie daje rady zrobić płyty to aktualizuje go poprzez programator ale jest wtedy troche zabawy bo trzeba wylutować kość 29f800 zaprogramować i wlutować ponownie.
OK. Dziękuję za odpowiedź. Spróbuję!Nie poprostu tak czasami się dzieje. Zrób aktualizacje na innym kompie to czasami pomaga
ja posiadam takie progrmy jakich potrzebujeszWidze kolego ze troche latwisz tych programow, a powiedz mi czy masz moze esi tronic 2012 full 7cd? I czy masz dostep do autocom 2013.1 niedawno wyszedl
Witam. Wyciągnąłem płytki CDP Pro - złoty i zauważyłem brak elementu o oznaczeniu U25 znajdującego się przy Attinie 45. W innych takich samych jest. Czy może wierz co to za element? Zauważyłem też zwarte cyną nóżki 1i2 sterownika 4821 przekaźników, mieszczącego się po tej samej stronie co elektrolity zasilacza, czy to prawidłowe? Proszę o pomoc!Masz rację nie jestes jedyny z takim problemem. Czasami jest to pamieć do wymiany a czasami jest wina pyłyty głównej. Ja robie tak, jak nie daje rady zrobić płyty to aktualizuje go poprzez programator ale jest wtedy troche zabawy bo trzeba wylutować kość 29f800 zaprogramować i wlutować ponownie.
skolko $$$ ???generowanie pliku XML Autocom/Delphi 2013.R2 full. Diesel Max również jak i modulMax
U25 to jest tranzystor o oznaczeniu 813aWitam. Wyciągnąłem płytki CDP Pro - złoty i zauważyłem brak elementu o oznaczeniu U25 znajdującego się przy Attinie 45. W innych takich samych jest. Czy może wierz co to za element? Zauważyłem też zwarte cyną nóżki 1i2 sterownika 4821 przekaźników, mieszczącego się po tej samej stronie co elektrolity zasilacza, czy to prawidłowe? Proszę o pomoc!
W instalacji wszystko jest ok wiec tu jest wina płytybłąd wykrycia VCI jest przez nieumiejętną instalację. miałem ten problem.
posiadam aktywator XML do Autocom/Delphi 2013.R2