• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom 2013 .2 + 2 aktualizacje

Status
Zamknięty.

WMserwis

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
496
Miasto
Wołomin
lukii86 co sie wcinasz w temat dopiero sie tu pojawiłeś i zażucasz cos komuś kto wiecej wniusł tutaj niż ty.

Punktów
0
Witam

Aktualizacja od robert02500 działa w 100% prosta instalacja oraz fachowa pomoc przy instalacji'

lukiii86

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Płock
www.chomikuj.pl
wal się wojtas12.

Użytkownik zbanowany na 30 dni za obrazę innych użytkowników - proszę o nie kontynuowanie kłótni bo polecą kolejne blokady. - Misiek

J

jonix39

Pany od razu się dołącze do tematu ,powiedzcie mi gdzie kupie dobrego/sprawdzonego/działającego autocoma??

pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam

robert02500

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Bydgoszcz
aktywacje robie ja

co do zakupu ac to n allegro kupisz bez problemu, byleby mial oki chip

Ostatnio edytowane przez moderatora:
J

jonix39

na komentarze na allegro :) ja brałem u suntech i chodzi mi dobrze :)

ale chodzi czy zapie*dala?? chciałbym kupić tego co robi najwięcej,tam jeden sprzedawca zwrócił uwage na to że są dwie płyty PCB i chip marki OKI ,czy to o to kaman ??? Jeden znajomy też który siedzi w dieslach fordy ople itd,obrabia mapy i wywala DPF mówi że kts nie mógł w fordzie za kodować wtrysków a pojechał do kumpla i chinskim autocomem zakodował .

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
z tego co mi wiadomo to w starych autocomach były potrzebne chipy OKI w cdp plus jest inaczej, moim cdp+ mogę kodować wtryski w fordach, do tego np w megane mogę uruchomić pompę abs do odpowietrzania hamulców itp

Kalina

Początkujący
Punktów
1
Witam chciał bym prosić o pomoc przy aktywacji tego nieszczęsnego pliku xml z autocoma 2013 r2 męczę się z tym już trochę i samemu stwierdzam że nie ma szans na progres

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Witam chciał bym prosić o pomoc przy aktywacji tego nieszczęsnego pliku xml z autocoma 2013 r2 męczę się z tym już trochę i samemu stwierdzam że nie ma szans na progres

Pisz do tego od kogo kupiles, sam nic nie zrobisz.

robert02500

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Bydgoszcz
witam , jezeli twoj sprzedawca nie dał ci instrukcji a masz sciagniete moje pliki to ja pomoge ci aktywowac przez team wiewer, nie ma problemu

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
na komentarze na allegro :) ja brałem u suntech i chodzi mi dobrze :)
Chyba ja też będę musiał kupić nowego bo aktualizacja mi wygasła:mad: ten plik co załadowałem w marcu wychodzi na to, że miał licznik uruchomień bo dzisiaj stanął i pokazuje niezgodność klucza sprzętowego. A którą wersję masz?

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
Ściągam i chciałem żeby było szybciej to wziąłem wersję płatną i też mi pokazuje około 5 godz ściągania. Jak będę miał to się odezwę.

robert02500

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Bydgoszcz
to zalezy jaki masz internet, w sumie to chyba z 5 giga weic troche zajmie , nie ma sprawy , bedziez mial wszystko to daj znaka, sam ci wszystko zainstaluje

dodatkowo zainstaluj team wiewer co bym mogl wejsc na twojego kompa

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kalina

Początkujący
Punktów
1
witam , jezeli twoj sprzedawca nie dał ci instrukcji a masz sciagniete moje pliki to ja pomoge ci aktywowac przez team wiewer, nie ma problemu
Próbowałem się z nim kontaktować ale na obietnicach się kończy, że jutro sprawdzi albo wyślę gotowy plik i dętka nic z tego więc nie wiem jak ktoś potrafi to ruszyć to bym był wdzięczny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom