Dalej masz złego patchaPrzeinstalowealem jeszcze raz wszystko tj DELPHI DS150E (new vci) , hardware key EGDFZJFAVQED , sn 100251oglbys jes
Czy moglbys jeszcze raz sprobowac .
Dzieki

TestujWitam!
Ryzowy juz mi sie nie odzywa, moglbym prosic o aktywacje, zmiana lapka i stara aktywacja nie dziala
DELPHI DS150E (new vci) 2.13.2
A tak dla potomnosci, po instalacji, patchu wywolanie pierszego Cars i zdziwienie ze nie moge zaladowac Truck. CTRL+ALT+DEL i okazuje sie ze nie wylacza sie proces Main.exe od cars.
Trzeba recznie zabic![]()
TestujWitam moglby ktos mi aktywowac delphiego bo naprawilem netbooka
100251 2013.2 FSBQQJWHDCWA

z góry dziękujędodam jeszcze ze to wersja 2012.3potrzebuje aktywacji do autocom, cars i Truck, mógłby mi ktoś pomóc? bo robiłem formata kompa i już nie działa, a osoba od której kupiłem rok temu sprzęt, całkowicie mnie olewa od 3 tyg. wiecznie coś jej wypadaz góry dziękuję
Masz gotowe, mamnadzieję że dałeś patchapotrzebuje aktywacji do autocom, cars i Truck, mógłby mi ktoś pomóc? bo robiłem formata kompa i już nie działa, a osoba od której kupiłem rok temu sprzęt, całkowicie mnie olewa od 3 tyg. wiecznie coś jej wypadaz góry dziękuję
dodam jeszcze ze to wersja 2012.3

Powinno działaćWitam
Chciałbym odrazu się przywitać bo jestem na forum po raz pierwszy ale myślę że będę zaglądać tutaj częstoJeżeli mogę prosić o aktywacje delphi ds150 new vci.
SN: 100251
HW ID: EGDFZJFAVQED
SW version: 2013.3
Plik w załączniku