Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Przed aktualizacją na nowszą wersję proponuję zrobić aktualizację firmware na najnowszą w starym działającym oprogramowaniu np 2012-3. Cześć interfejsów wywala błąd w czasie aktualizacji oprogramowania boxu na 2013.1
wersja 100251 wystepuje porblem
przekopiować do katalogu autocom zaktualizować box a reszta według opisu
Witam wszystkich.Kupilem autocoma w wersji cdp pro zloty clon i panowie wyslali mi plytke z softem do cdp + 2012.3 .Po aktualizacji niestety autocom nie widzi vci tylko unknown device .Przypuszczam ze cdp pro nie ruszy z cdp + w takim razie potrzebuje softa do cdp pro , prosze o wypowiedzenie sie i ewentualna pomoc
soft jest jeden nie ma osobnej wersji na cdp pro cdp cdp plus wszystko zależy jakie podacie na wstępie id produktu . dlatego trzeba badzo uważąc podczas instalacji
W windows 7 nie ma najmniejszego problemu, jednak w XP jest to nie możliwe- mnie pom ógł format partycji po 2 dniach walki.
Niestety informacje po poprzedniej instalacji, są jeszcze gdzieś poza opisem, głównie w kluczach rejestrów.
bzdury pod windowsem xp robiłem wszystko według opisu na tym forum zamieszczone id produktu również podane jakie pliki i katalogi przed instalacją usunąć też chociaż nie wszystkie są nie musiałem czyścic rejestru i robić reboot Jak nie chce się uaktualnić box to z innego forum zaczerpnięta wiadomość podałem wyżej.
Box mam najtanszy kupiony za 60 euro
Chciałbym ponowić moją prośbę : Szukam czystej wersji autocoma 2012.3. Bardzo bym prosił jeżeli ktoś ma jakiegoś linka czy coś bo kurczę nie mogę znaleźć co ściągnę z jakiegoś chomika to nie jest to albo jakiś patch albo co innego a waży tyle co cała płyta. Bardzo proszę o pomoc.