No to bardzo się cieszę, że nie masz problemów- myślisz, że sprawiło mi przyjemność reinstalka systemu i 20 giga programów??- pisałem , że 2 dni walczyłem i z komputerami mam do czynienia od 15 lat, więc umiem włączyć ukryte pliki i foldery, oraz poruszać się po katalogach i dotrzeć do wszystkich wskazanych w opisie.bzdury pod windowsem xp robiłem wszystko według opisu na tym forum zamieszczone id produktu również podane jakie pliki i katalogi przed instalacją usunąć też chociaż nie wszystkie są nie musiałem czyścic rejestru i robić reboot Jak nie chce się uaktualnić box to z innego forum zaczerpnięta wiadomość podałem wyżej.
Box mam najtanszy kupiony za 60 euro
Bo to sprawa nadania uprawnień do zmian w folderach i plikach, skonfiguruj sobie to( taka głupia uroda win 7) Chyba, że masz otwarty program, wtedy też nie podmienisz.Koziołek zainstalowałem wersje 2013r1 ale kiedy klikam na patcha to wyskakuje mi komunikat ze niemoze mi nadpisać tego folderu pomocy juz powoli mam dosc tego autocoma wczesniej miałem wersje 2012r3 na innym kompie z xpekiem wszystko bez zadnych problemów poszło co robić
Będzie, ale to bez bluetooth.. Ten się jednak przydaje.
Mam pytanie, czy w tej wersji 2013.1 też trzeba blokować internet?
Wciskają mi się jakieś aktualizacje podczas włączania programu, w końcu wyczyściłem ten hosts i instaluje się jakaś aktualizacja, nawet wyskoczył jakiś ekran - kontrola konta uzytkownika, pewno juz po autocomie i trzeba bedzie reinstalować.
Właśnie, dlaczego? bo to tak raz chodzi, a raz ma jakieś muchy na tym path?ma ktoś aktywator xml do tej wersji ?
No, to potwierdziłeś, zauważyłem właśnie w ciężarówkach nie zawsze da się podglądać rzeczywiste parametry i standartowe blokowanie netu przez hosta nie działa- pobieraja się aktualizacje, muli to program, trzeba wylączać net.Dlatego ze ta wersjs ma bledy zauwaz ze jak bedziesz robil cos z grupy vag i skanowal caly system przez iss to bedziesz mial 1wykryty blad ktorego tak naprawde niema. Potrzebowalem xlm ze go zaktualizowac przez neta i udalo mi sie to ale bardzo sie producent zabezpieczyl i blokuja program a mialem nadziej ze po aktualizacji poprawili te bledy. Takze na ta chwile najlepsza wersja to 2012.3 po aktualizacji przez neta 2012.3.3 bezproblemowa. Nic trzeba czekac az ogarna temat 2013.1 i blokawania go.
Dlatego ze ta wersjs ma bledy zauwaz ze jak bedziesz robil cos z grupy vag i skanowal caly system przez iss to bedziesz mial 1wykryty blad ktorego tak naprawde niema. Potrzebowalem xlm ze go zaktualizowac przez neta i udalo mi sie to ale bardzo sie producent zabezpieczyl i blokuja program a mialem nadziej ze po aktualizacji poprawili te bledy. Takze na ta chwile najlepsza wersja to 2012.3 po aktualizacji przez neta 2012.3.3 bezproblemowa. Nic trzeba czekac az ogarna temat 2013.1 i blokawania go.