robert02500
SuperMechanior
oczywiscie kolego

1) Uninstall software (Control Panel \ Add/Remove programs)Mam autocom z programem 2013.1.Działa poprawnie z wyjątkiem że nie wyświetla zakładki OBD Mam okazję dostać płytę z programem 2013R3.Jak przeprowadzic poprawnie aktualizację by czegoś nie popsuć.
Dziękuję za poprzednią odpowiedż.
Masz aktywowaneOstatnia szansa z tą wersją R3.
Poproszę o aktywację @robert02500
R1 śmigała jak ta lala, teraz po instalacji R3 nie wykrywa mi testera, nie chce się łączyć z autem. Teraz coś pokombinowałem i myślę że będzie dobrze, Czekam tylko na aktywacje i powiem ci co i jak.
Zainstaluj program, załaduj patcha tylko nie z płyty znajdź w necie albo na tym forum, gdzieś tu był i wyślij plik xml do aktywacjipanowie potrzebuje by mi ktoś pomógł z uruchomieniem dephli 150e taki jak w linku ,dostałem do tego płytke z oprogramowaniem
,jak by była taka możliwość instalacj przez wiwerWyżej napisałem jak odinstalować i zainstalować autocoma lub delphi więc zrób to i będzie dobrzemam zainstalowany 2013.1 bo kupiłem wcześniej autocom działał trochę i coś pokręciłem i padł . kupiłem ten tylko nie chcę się samemu dotykać po znowu coś żle zainstaluję,jak by była taka możliwość instalacj przez wiwer
siedziałem instalowałem ,odinstalowałem i tak w kółko i filmiki z yutube były między czasie z instalacją i tak z 4 godziny a Robertowi 5minut ,wielkie dzięki już drugi raz pomógł mi robert02500
A czemu nie zainstalujesz 2013.3?Panowie potrzeba mi wersji 2012.3 . 2013.1 jest spoko, ale problemy sa z klima w fiatach, skrzn biegow nawet nie rusza. Chcialbym przetestowac starsza wersje, ale jedyne co znajduje to nie dzialajace pliki. Gdyby ktos mogl podrzucic dzialajace, bylbym bardzo wdzieczny. Glowice mam cdp+