• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

AutoCom CDP+ - pomoc

Punktów
0
Miasto
Bielsko-Biala
Witam

Dostałem od znajomej w/w urządzenie. (na USB)
Problem polega na tym, że nie wiem za co się zabrać i w jaki sposób zainstalować oprogramowanie, które było by kompatybilne z w/w urządzeniem.

Pytanie czy warto odkupić to urządzenie czy odpuścić temat ?

Punktów
0
Miasto
Bielsko-Biala
Przysłowiowe dwie skrzynki piwa, wiec nie ma tragedii,
Potrzebuje w E39 V12 skasować SRS - w/w urządzenie jest w stanie wykonać taka operacje ?

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Z Twojego opisu sprzętu diagnostycznego za dwie skrzynki piwa , połóż to na torze kolejowym żeby pociąg to przejechał i zapomnij.

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
Śmieszą mnie tego typu odpowiedzi. Widać jednak mamy tutaj magików ze szklaną kulą skoro twierdzą, że jak ktoś coś oddaje to jest go G warte (chociaż w tym przypadku wcale nie twierdze, że tak nie jest). Zainstaluj sobie 2014.2 i sam się przekonasz w jakim stanie jest głowica i czy cokolwiek jest warta a wtedy ocenisz sobie ile to jest warte i ile można dać za to.

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
A kto by nie dał :) Nie wiadomo z jakiego powodu znajoma pozbywa się tego i czy w ogóle wie co to jest.

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
CDP potrafi skasować błędy w tym autku

Damian bertone

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
Wólka
Jeżeli to oryginał to naprawdę daj dwie skrzynki wódki . Ale nie i tak w to nie wierze :) . Ten sprzęt jeśli oryginał i w pełni sprawny jest naprawde dużo wart . Nie wierze że od tak ktoś odda

Do góry Bottom