• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom potrzebna pomoc przy instalacji

Darlur

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olesnica
Witam wszystkich
Mam problem z uruchomieniem oprogramowania po naprawie laptopa
Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu
Jestem w stanie zaplacic za poswiecony czas
Dziekuje i pozdrawiam Darlur

kalgaz

Początkujący
Punktów
4
witam podpinam się z moim problemem . Mianowicie mam problem z głowicą auto com cdp+ . pszestała się komunikować z jakimkolwiek aucie raz działa raz nie więcej nie test pszechodzi na ok. komputer z głowicą leżał w warsztacie i może wilgoć zrobiła swoje proszę o pomoc. auto com 2013,2

lukg20

Początkujący
Punktów
5
Miasto
Bielsko-Biała
Nie do końca rozumiem... Zawsze przechodzi test OK?
Jeśli to Chińszczyzna popatrz do środka. Często zdarzają się zimne luty.
Jeśli kwestia wykrywania przez komputer, to sprawdź gniazdo USB. Zdażyło mi się już że było kiepsko przylutowane.

kalgaz

Początkujący
Punktów
4
program widzi go i test ok głowica leżała dwa tygodnie w garażu a było tam zimno w mrozy bo ona raz łączy raz nie to mogły zrobić się zimne luty

lukg20

Początkujący
Punktów
5
Miasto
Bielsko-Biała
Zdecydowanie tak.
Rozbierz, dokładnie pooglądaj, i popraw podejrzane luty. Nie żałuj kalafonii.

moratti

Nowy
Punktów
0
Witam.
Też się podepnę. Ma ktoś link do sprawdzonej wersji autocom ? potrzebuję jakąś najnowszą wersję. Z góry dzięki i pozdrawiam

JuroIro

Gaduła
Punktów
8
Trochę śmiesznie to forum, tyle się mówi o piratach autocoma, niby jest temat że administracja nie popiera dyskusji ma na temat podróbek, a co drugi post ludzie deklarują pomoc w obejściu tematu. Pamiętam jak na szkoleniu w Carsie gość z Delphaja opowiadał jak ścigają piratów ale coś chyba im nie wychodzi. Nie żeby mnie to specjalnie bolało, ale swojego czasu kupiłem oryginał Delphi i myślę, że był wart swojej ceny.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Trochę śmiesznie to forum, tyle się mówi o piratach autocoma, niby jest temat że administracja nie popiera dyskusji ma na temat podróbek, a co drugi post ludzie deklarują pomoc w obejściu tematu.
Bo na tym forum to większość ma aureole nad głową. Zaczynali od testerów za 1000000zl i nigdy nie mieli chińczyka hehe

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Bo na tym forum to większość ma aureole nad głową. Zaczynali od testerów za 1000000zl i nigdy nie mieli chińczyka hehe
To nie tak Panowie ! Jest parcie na admina i trzeba to wesprzeć, a pw . Doradzic zawsze można. aby forum istniało to zasady muszą być

;)

kalgaz

Początkujący
Punktów
4
witam może ktoś wie gdzie zassać autocom truck 2013 chodzi mi o instalke bo nigdzie w necie nie mogę znaleść

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom