Takie coś znalazłem ale linki już nie działają ale procedura się MOŻE PRZYDA przyda
Oto, czego potrzebujesz:
- Testmode v 2.3 (można go znaleźć tutaj w AVIC411)
- pierwszą kartę SD 2 GB (formalnie z FAT 32)
- druga karta SD o pojemności 2 Gb (sformatowana w FAT 32)
- Pobierz to:
http://www.megaupload.com/?d=3YBUDX0P i po ściągnięciu go zmień jego nazwę na "avic f900_700_500 ver_3.000300.rar"
Http://www.megaupload.com/?d=CAK7C9HA i po ściągnięciu go zmienił nazwę na "avic f900_700_500 ver_3.000301.rar"
Http://www.megaupload.com/?d=RAGYEFBX i po ściągnięciu go zmienił nazwę na "avic f900_700_500 ver_3.000302.rar"
(WAŻNE: nie zwracaj uwagi na pobrane pliki: część1, 2 ... po prostu zrób to, co napisałem powyżej)
- Wyodrębnij 3 do jednego folderu.
- Ten folder powie "My Flash Disk". Skopiuj ten folder do pierwszej karty SD.
- Skopiuj folder "testmode" do pierwszej karty SD.
- Włóż kartę SD do gniazda SD F900BT, a następnie włącz klucz samochodowy. "Testmode" umożliwia dostęp do systemu Windows CE urządzenia. Dzięki temu można zacząć ją odkrywać.
- W systemie Windows należy przejść do "Start" -> "Ustawienia" -> "Panel sterowania" -> "Ustawienia pamięci masowej". Tutaj zobaczysz strukturę dysku Twojego urządzenia. Powinieneś zdemontować "DSK1", a następnie kliknąć "NEW" i nadaj nazwę "My Flash Disk". Dzięki tej procedurze poprzednia "My Flash Disk" jest czysta (zrobiłem to, bo wcześniej nie mogłem usunąć wszystkich plików).
- Skopiuj wszystkie pliki znajdujące się w pierwszej karcie SD karty "My Flash Disk" do urządzenia "My Flash Disk". To zajmie trochę czasu (15 lub więcej minut), więc prawdopodobnie silnik samochodowy powinien działać.
- Po pomyślnym skopiowaniu wszystkich plików usuń kartę SD z gniazda kart SD urządzenia i zamknij silnik samochodu.
W tej chwili urządzenie nadal nie działa.
- Pobierz nowe oprogramowanie firmy Pioneer dla tego modelu tutaj hXXp: //213.244.172.244/files/support/avic_apl_upgrade/AVIC-F700900/09%20model/AVIC_F700BT_F900BT_CNSD100FM_VER_3020200.zip i wyodrębnij go na drugą kartę SD.
- Po wyłączeniu kluczyka samochodowego włóż drugą kartę SD do gniazda SD urządzenia.
- Włącz klucz (to potrwa 10 lub więcej minut), prawdopodobnie uruchamiając silnik i pozostanie w ruchu.
- Urządzenie zostanie zaktualizowane automatycznie. NIE WOLNO Zwracać kluczyków! Pozwól, aby aktualizacja się zakończyła. Będzie to wyglądać czasem, że jest stalled, ale niech to uruchomić. F900BT zrestartuje się i, po upływie minuty, jest gotowy !!!!
:!: