• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Awaria FB Instargram WhatsApp jak żyć

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Jak sobie radzicie w tak trudnych chwilach? Wszędzie pełno informacji i tym że sieć nie działa. Chyba zacznę z żona rozmawiać

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1661
podobno wyciekły dane 1,5 miliarda użytkowników. nie mogli zatrzymać więc wyłączyli

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Wiedziałem że ten dzień nadejdzie :cool:
Na FB i na wattsup trzeba było podać swój nr telefonu a jak wiadomo w pl numery są przypisane do konkretnej osoby, ja podałem numer ale angielski a on już nie jest :)

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1661
Wiedziałem że ten dzień nadejdzie :cool:
Na FB i na wattsup trzeba było podać swój nr telefonu a jak wiadomo w pl numery są przypisane do konkretnej osoby, ja podałem numer ale angielski a on już nie jest :)

oj jest.
w anglii kupisz kartę sim czy telewizor płacąc kartą, i juz mają twoje dane. jeżeli upierasz się na gotówkę, to musisz mieć ID (paszport, prawko lub coś podobnego). do tego wypełnianie papierkologii. najczęściej w supermarketach to nawet nie nie będzie się z tobą chciał bawić: albo kart albo wielkie marudzenie.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
oj jest.
w anglii kupisz kartę sim czy telewizor płacąc kartą, i juz mają twoje dane. jeżeli upierasz się na gotówkę, to musisz mieć ID (paszport, prawko lub coś podobnego). do tego wypełnianie papierkologii. najczęściej w supermarketach to nawet nie nie będzie się z tobą chciał bawić: albo kart albo wielkie marudzenie.
No zobacz to ja jeszcze jestem w szarej strefie :D bo tą kartę mam od dawna
Automatyczne połączenie postów:

A tak poza tym to ja tą kartę mam za darmo

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
680
Miasto
NS
Nawet nie zauważyłemj awarii tego g...a

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
638
Miasto
Okolice Krakowa
Ja też. Na FB wchodzę tylko wtedy jak potrzebuję znaleźć jakieś granie w piłkę na grupach xD

Mirek234

Nowy
Punktów
1
A już się ucieszyłem ze to grubsza sprawa :) i nie będzie działało przez kilka dni...

Do góry Bottom