• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Bezczelni klienci, brak słów.

afrikanerhart

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Warszawa
lpgmasters.pl
Dlaczego ??? Błąd twój że to napisałeś ! Admin usuñ tego posta...
To tak ku pamięci mojego dziadka.
Na wojnie był robotnikiem przymusowym na froncie wschodnim i pracował w warsztatach samochodowych na tyłach frontu.
Po jakimś czasie Niemcy zorientowali się że samochody co wyjeżdzaja z naprawy jeszcze tego samego dnia psują się i to nie moze być przypadek.
Okazało sie, że mój dziadek razem z innymi zostawiali w silniku prezent w postaci ryż albo kaszy w chłodnicy albo paru ziarenek piasku w silniku.
Ostatecznie miał więcej szcześcia niż rozumu. Fryce doszli co jest grane i dziadka i paru innych postawili pod mur.
Cudem ich nie rozstrzelali.
Dziadek mówił, ze ze strachu tak zacisnał pięści, że jak było po wszystkim to nie mógł potem palców rozprostować.
Inny znowu osiwiał w jednej chwili.

Ruskie przyjdą to będzie co robić.

Ostatnia edycja:

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
817
Miasto
Gdańsk
Mi przywiózł kiedyś klient ugotowaną dacię, 1.1 chyba 8v. Zrobiliśmy głowicę, uszczelki wszystko zgodnie ze sztuką. Termostaty rozrządy, płyn, olej. Przejechałem się, jest git, jest moc nie grzeje się. Zapłącił odebrał. Następnego dnia dzwoni, że płyn wywalił. Przywiózł auto, to bez zastanowienia chłodnicę wytargałem, rozciołem i chłodnica do połowy zawalona mułem. Wymieniłem, nowy płyn, nabita klima bo tam wszystko było do wyrwania. On do mnie ze rząda zwrotu kasy za naprawę bo od początku twierdził ze to wina chłodnicy a nie uszczelki pod czapką. Poszliśmy do sądu i wygrałem. zapłącił za sprawę sądową i jeszcze za chłodnicę;] Ziomek z osiedla. Dacia do dziś gania, na ulicy odwraca się. Pajac...

Bobodia. g

SuperMechanior
Punktów
99
zimon jestes super gosc
Mnie juz totalnie denerwuje juz ta robota.
Lezenie pod maszynami

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1870
Miasto
Koszęcin
Dołożę do pakietu
Fiat 500 typowa blondyna. Zostawia auto na wymianę żarówek. Później SMS, że są wycieki z silnika. Leje się z każdej strony. Informuje, że wyciagam silnik. Odpisuje Ok.
Auto gotowe a ta wyskakuje z 50 zł bo ten silnik to miał być przy okazji

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1870
Miasto
Koszęcin
Jak zniknę z forum ma dłużej tzn, że mnie przymknęli. Wczoraj 23:00 odzyskałem 2100 zł no niestety dłużnika półrocznego dopadłem i do bankomatu i pieniondzujemy.
Edit to było drugie podejście. W piątek go dorwałem na CPN ale znajoma za kasą poprosiła mnie, żebym.odpuscil bo jest 21:40 zamykają o 22:00 i ona by chciała normalnie skończyć

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1389
że mnie przymknęli.
to przynajmniej daj znać gdzie kiblujesz. żebyśmy mogli ci fajki i cebulę wysyłać :)

no i tort na urodziny:
1733399327421.png

najgorsze jest to, że człowiek musi się prosić i walczyć o swoje ciężko zarobione pieniądze. a jak wszystkie możliwości wykorzysta to zostaje ostateczne rozwiązanie: siłowe. i czyja jest wina? twoja, bo chciałaś co ci się należy, a wszyscy cię wcześniej olali.

Do góry Bottom