• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

BMW E46 wystające tylne koło

Status
Zamknięty.

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
Witam, mam problem z moim BMW E46 otóż aktualnie jest na felgach 18" 225/40R18 9J i w tyle jedno koło wystaje bardziej od drugiego przez co na dziurach przyciera tylko tym jednym wystajacym kołem, dodam, że geometria byla zrobiona a problem nie został rozwiazany.. co to może być? Luzów w zawieszeniu nie ma żadnych. Zamieszczam niżej zdjecia. Proszę o pomoc.

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
Auto sprowadzone z Niemiec z udokumentowanym przebiegiem, bezwypadkowe potwierdzone. Problem leży w czymś innym.. Tylko w czym.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
powinieneś zrobić pomiary na punktach bazowych i wszystko jasne, szpenio od blacharki źle przyłożył poziomicę.:p
No dobra , a tak na poważnie to skąd wiesz że 100% bezwypadkowy? Masz go od nowości, z salonu?
Czy od znajomych z Niemiec z pewnego źródła?

a kto potwierdzał tą bezwypadkowość?

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
W Niemczech od nowości był tylko jeden właściciel, który na umowie potwierdził, że auto jest bezwypadkowe, w Polsce rzeczoznawca również stwierdził bezwypadkowość auta.

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
Auto było na kołach 16" z wklęsłym ET wiec nie było tego widać teraz zauważyłem po założeniu 18" et35 9J

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
Bo zdemontowałem hak i musiałem go zdjąć i źle spasowałem? A Ty administrator chyba powinieneś tutaj ład i porządek trzymać a nie walić puste zbędne komentarze nic nie wnoszące do tematu. Ładny przykład dajesz :) Wiem, że auto jest bezwypadkowe i jest to potwierdzone, a takie zbędne komentarze typu "bo bezwypadkowy" nie robią na mnie najmniejszego wrażenia :) Nie masz nic do powiedzenia to się po prostu nie wypowiadaj, a nie piszesz pustkę która nic nie wnosi do wątku. Dystansu nie ma żadnego.

eveneme

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bądecz
I kto wkłada dystans na jedna piastę :D jakby to wyglądało. No kurde nie wiem co jest może jakaś tuleja uszkodzona lub coś?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom