kubart
Zweryfikowany Mechanik
....dobre,,,Ręczny jest elektryczny ?
....dobre,,,Ręczny jest elektryczny ?
Nie chodzi o nazewnictwo. Tam klocek nie bierze udziału w postojowym od tego są szczeki- I tam rzeczywiście trzeba ustawić tryb serwisowy przy regulacjiNo dobrze postojowy, teraz Ci pasuje
Zamowilem pompe bo jedyna na internecie znalazlem z tymi samymi numerami, a ten samochod poslozy mi kilka lat, a koszt pompy groszowyDopóki Ci ta ISTA nie przyjdzie to nic nie kupuj
Jeszcze musisz znaleść kogoś, kto ci to zakoduje do auta bo Istą używanego sterownika nie ruszysz. Winkfp i ncs expertZamowilem pompe bo jedyna na internecie znalazlem z tymi samymi numerami, a ten samochod poslozy mi kilka lat, a koszt pompy groszowy
To się zdziwisz... posłuchaj lepiej co pisze slawek1Ostatnio wymienilem kilka pomp abs w roznych markach i jak dobierzesz po numerach to nie trzeba bylo nic programowac
Jasne, jasne. Pogadamy jak juz założysz i zobaczysz choinkę na desceOstatnio wymienilem kilka pomp abs w roznych markach i jak dobierzesz po numerach to nie trzeba bylo nic programowac. Wiec mam nadzieje ze i tutaj nie powinno byc problemow

Już daj spokój ,, lepiej poczytaj trochę więcej.Te FA to chodzi o linie can czy jak?
A pomyśl dlaczego? Już zawczasu lepiej szukaj tej opcji, a z ciekawości co to za okolica?w okolicy ciezko o serwis bmw
Nawet jakby o Esysie i FSC wspomniał nic by to nie mieniło w tej niby dyskusji.Tak, tak, FA w module DSC. Oj, Sławciu, Sławciu.