1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Brak ladowania na niskich obrotach

Dyskusja w 'Alternatory i rozruszniki' rozpoczęta przez użytkownika mrozu, 11-08 17.

  1. Stanisław 1946

    Stanisław 1946 Weteran Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    23-08 13
    Postów:
    3 584
    Docenione treści:
    489
    Miasto:
    Szczecin
    Altek tego Nissana jest chyba z pompą vacum. Co by nie powiedzieć jest do remontu.
    A odnośnie pomocy to pomagałem Gierkowi ale nic z tego nie wyszło, system się rozwalił.
     
    Ostatnio edytowano: 11-09 17
    komar200 lubi to.
  2. Adelberg

    Adelberg Nowy

    Offline
    Dołączył:
    10-09 17
    Postów:
    9
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    WLKP
    Altek z pompą podciśnienia występowała w zwykłym dieslu oraz turbo dieslu a ja mam z intercoolerem więc pompa jest na dole bloku silnika.
     
  3. Szumek72

    Szumek72 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    17-01 16
    Postów:
    3 019
    Docenione treści:
    473
    Miasto:
    Poland Warsaw
    wyjmij ten altek i się nie baw w domniemanie, regulator się wysypał a diody to raczej mało prawdopodobne, i wylutuj mostek do sprawdzenia ...
     
  4. komar200

    komar200 Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    25-01 16
    Postów:
    1 177
    Docenione treści:
    161
    Miasto:
    grudziadz
    Kolega Szumek72 ma rację, altek na stół sprawdzisz będziesz wiedział.