• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Brak pracowników do warsztatu

mazi0000

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
122
Miasto
Katowice
Katowice. Ja zauważyłem czym nowszy samochód tym gorzej z kasą u ludzi.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
To jakby porównać temat chyba z soboty(kto czytał ten wie),gość ma kilka ciężarówek a chce kupić interfejs do nich za sześć stówek a ten co sprzedaje taki sam za osiem już chce go okraść(pomijając fakt że jak mnie stać na kilka ciężarówek to winno mnie być stać na oryginalny sprzęt i robic na pewniaka),nie wypowiadalem się nic bo ręce opadają

jurek1313

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
wólka
Kolejny przykład - bogacze , gl za 1.5 pln benzyna - tirbiny do naprawy bypassy nie chodzą - używane po 1500 reg. 2500 razy dwa oczywiście. - nie nie nie ... pojechał z turbawkami do ślusarka... po naprawie rzeźnia źle prxyspawane uszy do sztangi , nie działa ..... zjebane tak .....nie jedzie ale wygląda

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
A ja jestem w szoku. Sroda skrecam 1.4 po remoncie, przychodzi kolega syna 11 lat i zadaje szereg pytań. Pytania bardzo precyzyjne dot montażu. W końcu mu mowie jak chcesz mi pomóc sciepnij prawe koło. Chłopak pyta sie o pneumata i kompresor. Pyk pyk koło zdjęte. Od słowa do słowa chłopak jest synem rolnika i opowiada mi co zrobił, jeżeli polega to na prawdzie zrobił sporo. dałem mu 20 zł i zapewnilem, ze jak dorosnie prace mu dam

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
941
W szkole średniej poznaje się używki, alkohol i nieodpowiednich ludzi przez których zawsze są problemy.

Do góry Bottom