• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

CAR AUDIO DLA POCZATKUJACYCH

Patryk94

Bywalec
Punktów
1
WITAM CHCIAŁ BYM ZACZAC ZABAWE Z CAR AUDIO ALE NIEZBYT SIE NATYM ZNAM I CHCIAŁ BYM TO ZROZUMIEC JESLI KTOS MA WIEDZE W TYM TEMACIE TO PROSIŁ BYM O POMOC .. NP WEJSMY RADIO PIONEERA DEH-1500UBB JESLI CHCIAŁ BYM KUPIC TAKIE RADIO TO NACO ZWRACAC UWAGE CHODZI MI CZY RADIO ODGRYWA DUZA ROLE JESLI TAK TO JAKA? JAKA POWINNA BYC MOC WYJSCIOWA? NASTEPNY ELEMENT TO GŁOSNIKI MUSZE KUPIC Z MNIEJSZA MOCA NIZ NA WYJSCIACH Z RADIA CZY JAK? I JAK POWINNY BYC ONE ROZMIESZCZONE GDZIE NISKOTONOWE I WGL? I OCZYWISCIE JAK DOPASOWAC KABLE DO GŁOSNIKOW JAK NAJGRUBSZY CZY RACZEJ CIENKI? NASTEPNA SPRAWA TUBA CZY SKRZYNIACZYTAŁEM JUZ NA KILKU I KAZDY PISZE ZE TUBA A WY CO MYSLICIE? NO I WZMACNIACZ JAKA POWINIEN MIEC MOC ROZUMIEM ZE PODŁANCZA SIE TUBE DO WZMAKA I POTEM DO RADIA ZA POMOCA CINCHA .. NO I JAK TO JEST Z KABLAMI TO KUPIC ZESTAW Z BEZPIECZNIKIEM CZY JAK? ... JESLI KTOS MOZE OPISAC TO TAK KONKRETNIE TO BYŁO BY FAJNIE BO NA WIELU FORACH PISZA PO KROTCE A JA CHCE TO ZROZUMIEC ZEBY SIE NIENACIAC KUPIC BYLE SCHIT I MYSLEC ZE MAM SUPER SPRZET Z GORY DZIEKI I POZDRAWIAM.

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
o santa madonna ... czytać tego się nie da , oczopląs :eek:
popraw kolego i pisz bez caps lock`a

Pawelekreading

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Reading
siema,faktycznie z tym capslockiem to przegiales,ale ja przeczytalem , niestety mam zla wiadomosc dla Ciebie,tez jestem poczatkujacy,chociaz w ostatnich dniach troche sie podszkolilem i moge Ci powiedziec ,ze radio az tak nie odgrywa waznej roli ,poniewaz jest wzmacinacz ,najprosciej byloby kupic aktywna tube,nie ktore sa juz wraz z okablowaniem,wiec to ulatwia sprawe,jezeli chodzi o grubosci to wydaje mi sie ,ze lepsze grubsze kable,nie byle jakie napiecia juz tam sa,a glosniki to jedyne co ,to wydaje mi sie,ze najlepiej skupic sie na przodzie samochodu,nie wiem czy ta moja wypowiedz Ci w czyms pomoze,ucze sie dopiero,pozdro i powodzenia

Do góry Bottom