No bazy to w zależności jakie pigmenty .. Solidy zazwyczaj od 250 za litr po xyralic ~400 zł/l.. Ale wszystko zależy od producenta... Debeer, Cromax. A rozcienczalnik to normalne że tego samego producenta, dedykowany do danej bazy. Bezbarwny to już różnie... Przyzwoite od około 130 zł/l ale to tylko przyzwoite...
180zl to bardziej chodzi np o podkład, bo nie każdy wie że ważniejsze jest przygotowanie powierzchni . A nie tylko lakier nawierzchniowy... Nawet jakbyś wziął lakier z najwyższej półki a podkład najtańszy to po miesiącu i tak słabo będzie wyglądało.
Tak szczerze to trochę w tym siedzę... I najbardziej mnie wk*rwia jak na mieszalni ktoś próbuje mi wcisnąć tani podkład albo bezbarwny... Bo przecież wszyscy biorą i mówią że zajebisty
A tak wgl to koleś od zderzaka chyba już się poddał i do lakiernika odda
180zl to bardziej chodzi np o podkład, bo nie każdy wie że ważniejsze jest przygotowanie powierzchni . A nie tylko lakier nawierzchniowy... Nawet jakbyś wziął lakier z najwyższej półki a podkład najtańszy to po miesiącu i tak słabo będzie wyglądało.
Tak szczerze to trochę w tym siedzę... I najbardziej mnie wk*rwia jak na mieszalni ktoś próbuje mi wcisnąć tani podkład albo bezbarwny... Bo przecież wszyscy biorą i mówią że zajebisty
A tak wgl to koleś od zderzaka chyba już się poddał i do lakiernika odda

dobry lakiernik zrobi najtańczymi materiałami i przecietnym gunem że będzie git