• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Centralny zamek + Scyzoryk + immo polo 6n2 1.4mpi 2000R

Neon_Witcher

Początkujący
Punktów
0
Witam, mam pytanie,
Posiadam polo 6n2 z 2000r z silnikiem 1.4Mpi 75km

Auto niedawno zakupione, z nieoryginalnym zamkiem centralnym, posiadam do niego jeden kluczyk i, zastanawiam się czy możliwe by było dorobienie kluczyka na scyzoryk z pilotem, i przerobienie tego który mam na to samo aktualnie mam prosty kluczyk i jeden pilot jako bryloczek, nie podoba mi się to i chciałbym jakoś to ogarnąć by kluczyk był w scyzoryku z pilotem,
Natomiast na dorabianiu kluczy powiedzieli mi że jest to niemożliwe, ciężko mi w to uwierzyć więc pytanie czy ktoś się z czymś takim bawił u jak tak to jak to zrobić

Myślałem nad kupieniem innego sterownika już z dwoma scyzorykami,wyglądającymi identycznie do scyzoryka Volkswagena natomiast mam jeden kluczyk z transponderem więc trzeba by jakoś dorobić transponder, i nie wiem gdzie w aucie znajduje się aktualny sterownik

Jeszcze jedna kwestia
Czy jeżeli udałoby mi się kupić sterownik ze scyzorykami które mają przycisk otwarcia bagażnika, to da się jakoś założyć siłownik do zamka bagażnika, (aktualnie otwierane tylko kluczykiem), podłączyć go pod sterownik żeby zamek się otwierał i założyć jakieś siłowniki które sprawiły by że po otwarciu pilotem, klapa bagażnika się sama otworzy?

Do góry Bottom