Witam, mam pytanko, staram się we własnym zakresie naprawić centralny zamek a dzie je w nim mianowicie, wariuje mi czasami, raz mi zamknie wszystkie drzwi raz tylko kierowcy, raz zamknie kierowcy i pasażera przód, raz kierowcy pasażera i jedne z tyłu a raz tylko kierowcy lub wcale czasem wgl nie reaguje więc zamykam ręcznie ale się nie da gdyż jak zamknę wszystkie ręczne wyjdę z auta i kluczykiem zamykam drzwi kierowcy by w końcu pujsc do domu po bitwie z tymi zamkami to zamykam wyciągam kluczyk a on po chwili otwiera się sam aż krew zalewa co jest, szukałem na forach wszędzie ale nic nie ma ogólnie też chcę wiedzieć gdzie się znajduje modół sygnału z kluczyka i czy ten modół jest już wbudowany w ten modół komfortu (skrzynkę bezp. Zwał jak zwał) czy gdzie to ustrojswo jest która wtyczka jest od centralnego podpina się do niego, tematy pod słowem schematy centralny czy coś nie ma dokładnego opisu w necie, proszę o zrozumienie i pomoc co jest winne czy net cały modół do wymiany bo jak wszędzie czytam że zawilgociny niby z kąd skoro mam sucho w aucie jak na saharze,,,