To trochę nie tak, bo ja nie spotkałem się żeby Delphi miał jakieś dane co do auto -daty . W Würth masz i rozszerzone informacje o kodach błędów itp.Wow i delphia to prawie to samo. A do mercedesów to jedynie SD
No tak wow ma dodatkowo informacje jak autodata. Ale mi chodziło bardziej o możliwości diagnozowania. Wow i delphia działają na tej samej głowicy. Diagnozując kiedyś samochody porównywałem możliwości delphi i wow. I za dużej różnicy nie dostrzegłem.To trochę nie tak, bo ja nie spotkałem się żeby Delphi miał jakieś dane co do auto -daty . W Würth masz i rozszerzone informacje o kodach błędów itp.
Co do tej kwestii, to się prawie zgodzę i przy Delphi jest to nawet poręczne.No tak wow ma dodatkowo informacje jak autodata. Ale mi chodziło bardziej o możliwości diagnozowania. Wow i delphia działają na tej samej głowicy. Diagnozując kiedyś samochody porównywałem możliwości delphi i wow. I za dużej różnicy nie dostrzegłem.
Co za wersja i głowica?a właśnie ma w funkcjach inżynierskich, ma więcej sterowników silników niż Delphi
Po pierwsze nie, jakie inne masz na myśli?Rozumiem że chcesz kupić ori ? sa tansze sprzety ktore dośc duzo robią

Szumi , Ty taki dorosły chłop i jeszcze wierzysz w ori, może z eu paskiem?masz ori? czy coś co leżało obok ori?
Napisałem wyżej że mam Delphi i WOW, nie ma co porównywać, prawda że lepszy?
Pozdro..![]()