No patrząc pod tym kątem to jest to na pewno plus dodatni...Rozwijam swoje umiejętności,

Ja mam 2 do dyspozycji różnią się głębokością. I wole ten plytszy mam krzesełko z regulowaną wysokością i na siedząc pracuje. I też jestem wysoki.Coś około 98cm jak dobrze pamiętam, i około 190-200cm głęboki.
Masz kupione części? Jakby co mam resztki indukcji w swoich scrapach, sporo cennych elementów jak kondensatory, tranzystory typowo do tego urządzenia być wydłubałI oto wstępnie mamy taki efekt
Wyświetl załącznik 47426
I dla sąsiadów tych ludzi 

Pogadaj z firmami co takie podnośniki oferują- i zrób wg DTRki takiego podnośnika. Ja myślę że te 90cm będzie akurat na szerszy będzie kłopot ucelować jakimś maleństwem a na węższym będzie się słabo robiło zawias.Myślałem o czymś takim.
Ja właśnie w tygodniu walczyłem z przodem w audi, że starej zwrotnicy nie szło wyjąć czujnika a w "nowej" był czujnik ale z ujebanym przewodem i też glowkowałem jak to połączyć żeby woda nie weszła, termokurczy nie miałem pod ręką więc zalałem połączenie klejem na gorąco i na to rozcięta guma z kabla, może będzie trzymaćCo robię w wolnych chwilach teraz:
Zacząłem drukować dla koleżanki https://www.thingiverse.com/thing:1176646
Zaraz po perkusji najlepszy prezent dla ludzi mających dzieciI dla sąsiadów tych ludzi
I składam sobie czujnik abs do roweru, właściwie wymieniam przewód bo sam czujniki sprawny, tylko jakieś mechaniki wcześniej "naprawiały" przewód, weszła woda i zgnił na 90% swojej długości. Oryginał niedostępny, zamiennik za 120zł przestaje działać po pół roku, a metr przewodu silikonowego to jakieś 5zł.
Wyświetl załącznik 47432
Mógłbym po prostu wyjąc bezpiecznik i żaróweczkę, ale wole jednak mieć ABS![]()
Nie będę tu się rozpisywałPochwal się co w łikendzie robiłeś![]()
chlałem jak opętany ...a resztę już można sobie wyobrazić
Zobaczę, może zabraknąć mi kondensatorów, i ciekawe ile IGBT spalę przy rozruchuMasz kupione części? Jakby co mam resztki indukcji w swoich scrapach, sporo cennych elementów jak kondensatory, tranzystory typowo do tego urządzenia być wydłubał