• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Corsa C 1.0

Dawidson

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Kluczbork
Witam! Mam pytanie mam corse c 1.0 Mam taki problem od kad słychać łańcuszek rozrządu auto stało sie słabe.Ma problem na biegu wstecznym cofnąć na malym wzniesieniu.Nie jestem mechanikiem ale sie udam do niegow nastepnym tyg.Tylko chciał bym sie od was dowiedzieć co by mogło to być.

Dawidson

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Kluczbork
zapowiedź nieuniknionego spotkania zaworów z tłokami:)
Jak to mogło sie stac za duze obciazenie było czy jak koszt na prawy.Jaki by mógł byc

Problem w tym ze cały dzień auto.jeździło normalnie rano chciałem jechać juz nie odpalil dopiero za kilkoma prubami

Ostatnia edycja:

PySIEK

SuperMechanior
Punktów
92
Miasto
Podlaskie
www.facebook.com
Jak łańcuch słychać to trzeba go wymienić a nie jeździć.Do wymoany masz kpl rozrządu.Absolutnie nie użytkować auta do chwili naprawy to może na wymianie rozrządu się skończy

Dawidson

SuperMechanior
Punktów
0
Miasto
Kluczbork
Jak łańcuch słychać to trzeba go wymienić a nie jeździć.Do wymoany masz kpl rozrządu.Absolutnie nie użytkować auta do chwili naprawy to może na wymianie rozrządu się skończy
Wiem auto stoi od kiedy słychać łańcuszek rozrządu.Tak ze myślę ze to od tego jest taki słaby.Czy mogło cos jeszcze walnąć.

Do góry Bottom