Jednorazowych nie mam sprawdzonych, natomiast od ośmiu lat mam wielokrotnie sprawdzony alkotester wielorazowego użytku. Jest bezawaryjny i bezobsługowy, przynajmniej jeśli chodzi o pomiar procentów. Nie jestem w stanie podać marki, bo na obudowie nic nie pisze. Co do ceny to pamiętam że trzeba było konkretnie sypnąć groszem i dodatkowo jakąś umowę lojalnościową podpisać... Nie pamiętam za dobrze jej treści, ale jakaś taki tekst mi się kojarzy że "nie odpuszczę Ci do śmierci...." czy jakoś tak. W każdym razie sprzęt jest tak czuły że najmniejsze promile nawet przez telefon wykrywa....Czy ma ktoś jakieś sprawdzone alkomaty jednorazowe
Żeby uzyskać wynik badania? Nie. Nawet na wdechu pomiar jest dokonany.A trzeba dmuchać?
Taaa...no jak znam życie to z tym dmuchaniem różnie bywa .........![]()

Prawdziwy szowinista...Żeby uzyskać wynik badania? Nie. Nawet na wdechu pomiar jest dokonany.
A ogólnie? Cóż... O ile dobrze pamiętam to w instrukcji było coś o przedmuchiwaniu.... coś... żeby z kurzu przedmuchać czy jakoś tak.... Ale po ośmiu latach to wygląda to tak że na początku roku dostaję 12 tzw. "kuponów czynności serwisowych", a we wrześniu mam jeszcze siedem do wykorzystania.....

No. też znam podobny przypadek;była kontrola.
O nie, kochana! Tylko nie szowinista! No nie obrażajmy szowinistów.Prawdziwy szowinista...
a to zasadnicza różnica. Szowinista to taka lekka odmiana męskiej szowinistycznej świni.Jestem męską szowinistyczną świnią,
Toś waćpanna bzdurę rzekła. Jak się jest na etapie zdobywania, to nie ma czegoś takiego jak kupony. A jak już wejdą kupony, to niestety nie ma zdobywania. Ty widziałaś żeby w McDonalds kupony trzeba było zdobywać? Idziesz i dostajesz.Podpowiem jak nie wiesz, że kupony się zdobywa a nie dostaje![]()
Kolego odnośnie Twojego pytania polecam Alcoscan al 7000 sam z niego korzystam, sprzęt wymaga regularnej kalibracji ale to nie kłopot kiedy cenimy sobie dokładnośćKorzystacie może z alkomatów? Jeśli tak to jakich najlepiej szukać? Czy ma ktoś jakieś sprawdzone alkomaty jednorazowe i czy takie w ogóle mają sens?

ja mam taki: http://allegro.pl/tester-alkomat-fit-101-kalibracja-2-lata-gwarancja-i5065244510.html nie wiem na ile jest dokładny bo nie sprawdzałem na komisariacieKorzystacie może z alkomatów? Jeśli tak to jakich najlepiej szukać? Czy ma ktoś jakieś sprawdzone alkomaty jednorazowe i czy takie w ogóle mają sens?