Ten rzeczony kolczyk?Ja ściągam pomimo ze dałem za niego dolara na aliexpres

Ten rzeczony kolczyk?Ja ściągam pomimo ze dałem za niego dolara na aliexpres

To gdzie tą cebulę nosisz . Kobieta pyta choć mechaniork - a.Sikor czasami ochroni, chycilo mi tarcze i poszło po zegarku

My rozmawiamy o braci smluchach.jak nie pracuję rękoma chętnie zakładam smartwatcha. taki tradycyjny nosiłem jeszcze chyba w szkole
Znam gościa co chciał sobie akumulator wymienić, bo co w tym trudnego?Zadnych zegarkow, bransoletek lancuszkow czy kolczykow.
Widziałem ja kiedych chlopak zegarkiem dotknal masy kluczem plusa czy jakos tak i zrobil zwarcie na zegarku wlasnie. Efekt poparzona lapa a potem dostał sepsy. 9 tygodni chorobowego.

Młodemu żołnierzowi na radiostacji też paluch z obrączką został i wtedy nam zakazali pierdół na łapach nosić . Osobiście zerwała parę tysięcy pana Volta z prętówki, bo mojego titawca łapa zaświerzbiła nacisnąć na klucz. Zadaniem kierowcy elektromechanika było rozstawione tego złomu i demontaż. Mało z dachu 137-emki nie pofrunąłem prosto do diabła.Jeden zeskakiwał a przyczepy z burakami. Podtrzymał się burty. Palec z obrączką na niej już pozostał...![]()
Stringi wchodzą w dupe a cyrkularka w palec?Wiecie czym się różnią stringi od cyrkularki?

Ale palec też można w...........Stringi wchodzą w dupe a cyrkularka w palec?![]()
Zależy gdzie kto pcha i co?No to widzę wiecie czym grozi chwila nieuwagi...![]()